A fejlesztők több változást is eszközöltek.

Ahogy arra számítani lehetett, a csütörtök este sem telik eseménytelenül. A Call of Duty fejlesztői egy újabb blogbejegyzéssel jelentkeztek a játékosok nagy örömére. Sok újdonságot a tegnapi nap után már nem tudtak mutatni, ám az Al-Mazrah változásokat érintő szegmens kifejezetten izgalmas lehet.

Nem titok, hogy a legtöbben Ashika Island érkezését várják. Nem csak az új pálya, hanem a visszatérő Resurgence mód is csábító lehet a felhasználók számára. Ennek ellenére Al-Mazrah fejlesztése sem elhanyagolható tény, hiszen DMZ-ben is aktív területnek számít. Az előző Warzone verzióban is folyamatosan fejlődött minden pálya, nagy eséllyel ezúttal sem lesz másképp.

Nézzük is, hogy milyen módon változik Al-Mazrah!

Sattiq Cave már a Season 2 kezdete előtt is ismerős lehetett a játékosoknak, ám most már teljes lesz a kép. Egy lezuhant repülőgép roncsai érkeztek a POI környékére, mely többek mellett kiváló fedezéket nyújt a játékosok számára. Rohan Oil és Tarraq Village között föld alatti barlanghálózatot helyeznek el az Activision munkatársai, alternatív rotálási lehetőségként. Egy új vonattal is bővül a repertoár, melyen bőséges lootot is találhatnak majd a játékosok. Legendary ritkaságú Supply Box sem lesz ritka, bármelyik kocsiban rábukkanhatunk a kiváló lootra. Az Al-Mazrah területét érintő változások szintén a Season 2 startjakor, február 15-én debütálnak majd.

A többi változás:

Öt új fegyver és temérdek fejlesztés – Mindent a WZ 2.0 x MW II Season 2-ről

 

×