Az sem elképzelhetetlen, hogy a következő Actben találkozhatunk vele.

A Valorant hatodik epizódja január elején vette kezdetét, ám már el is érkeztünk az aktuális szezon feléhez.. A következő Act várhatóan márciusban startolhat majd el, ha a fejlesztők időközben nem változtattak a terveiken. Ilyenkor mindig jogosan merülhet fel a kérdés: kapunk-e új ügynököt. Legutóbb Harbor bővítette az amúgy sem szerény felhozatalt 2022 októberében, míg az új epizód a Lotus nevet viselő pályát hozta magával.

A játék életciklusában volt már olyan, hogy akár egymás utáni Acttal is érkezett két új ügynök. Olyan is előfordult azonban, hogy két „üres” Act választotta el őket, mint például Harbor és Fade esetében. Az egyik friss Valorant leak talán erre is választ adott.

Kiderült az új Valorant ügynök kódneve!

ValorLeaks a PBE fájlokat vizsgálva bukkant rá a „SmokeDancer” kifejezésre. Ezt egyértelműen az új ügynökhöz lehet kötni. Általában a Riot Games-nél a kódnevek is jelentéssel szoktak bírni, Chamber „Deadeye” elnevezése erre kiváló példa. Már a megjelenése előtt lehetett tudni, hogy valamilyen szinten köze lesz sniper jellegű képességhez.

A füst miatt sokan egy újabb Controller ügynökre tippelnek, ám Harbor szintén ezt a kategóriát bővítette. Remélhetőleg a hónap közepén már konkrétabb információkat kaphatunk. Szintén jó hír, hogy a közkedvelt Oni skincsomag második része is már ott bujkál a fájlokban, várhatóan a következő szezon nyitó Bundle-je lehet.

Nerfelték a Stingert is:

Nincs több idegesítő ping probléma? – Új Valorant frissítés érkezett

 

×