Nem lesz olcsó mulatság.

2019 és 2022 között minden évben kaptunk egy-egy új Call of Duty címet. A Modern Warfare, a Black Ops Cold War, a Vanguard és Modern Warfare II után úgy tűnik, hogy idén megszakad ez a menetelés. A tavalyi év közepén már kezdtek szállingózni olyan pletykák, hogy 2023-ra „csak” egy Modern Warfare II DLC-t várhatunk. A közösség egy része örült ennek a lépésnek, míg a másik része nem üdvözölte azt.

 

Az utóbbi hónapokban meg is nyugodtak a kedélyek, ám a napokban felbukkant, hivatalos Activision dokumentumok felkavarták az állóvizet. A fejlesztők egyértelműen a szokásos „évenkénti, prémium tartalom” kifejezést használták a pénzügyi jelentésekbe, mely két dolgot jelenthet.

Méregdrága DLC vagy meglepetés cím?

Korábban az alábbi forgatókönyvre számíthattunk az új címeket illetően:

  • 2023-ban érkezik egy DLC a Modern Warfare II-höz
  • 2024-ben érkezik a Treyarch fejlesztette COD játék
  • 2025-re pedig a Sledgehammer készülhet egy Call of Duty címmel

A fenti szóhasználat azonban meglehetősen félrevezető vagy épp érdekes lehet. Az évenkénti, prémium kifejezést nem igazán lehetne ráhúzni egy szimpla DLC-re, hiszen korábban ilyennel nem találkozhattunk a sorozaton belül. Az is biztos, hogy a Treyarch nem készül el idén őszre az új címmel. Az Activision tehát vagy egy meglepetés címmel készül a színfalak mögött vagy teljes AAA játék árát kell elköltenünk a 2023-as Modern Warfare II DLC-re. Egy biztos, ezt sem ússzuk meg 20 ezer forint alatt. 

Ezekre érdemes fókuszálni:

Ezek a Warzone 2 fegyverek lehetnek a Season 2 legnagyobb nyertesei

 

 

 

×