A hivatalos borító és a fájlok nem hazudnak.

Most már csak egy hét választ el minket attól, hogy fejest ugorjunk a Warzone 2 új szezonjába. A szokásos újítások mellett a Resurgence rajongók kifejezetten örülhetnek, hiszen teljesen friss pályát is hoz a frissítés. Ashika Island Rebirth-nél nagyobb, ám Fortune’s Keepnél egy árnyalatnyival kisebb térkép lesz majd. A pályát >IDE< kattintva bővebben is megismerheted.

Úgy tűnik, hogy nem ez lehet a szezon egyetlen nagy újítása. Az elmúlt napokban a Call of Duty leakerek kiszúrtak valamit a pályát bemutató videó borítóképén. Egy olyan fejlesztés sejlik fel a távolban, mely Caldera második szezonjában debütált az előző kliensben. Sokan szerették, hiszen kiváló szolgálatot tett a pályán történő rotálásában.

Érkezhet a Redeploy Balloons átalakított változata?

MWIINTEL és a veterán COD leaker, Hope is kiszúrta a fenti fejlesztést. A jelenlegi információk alapján a korábbi Balloon helyet itt „Drone” néven illetik őket a fejlesztők. Arra is van esély, hogy Field Upgrade formájában találkozhatunk vele Warzone 2-ben. Az biztos, hogy „fix” és hordozható változatokra is számíthatunk a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján.

A közösség pozitívan reagált a hírre, a Caldera időkben is kifejezetten népszerű újdonságnak számított. Korábban Apex Legendsben találkozhattak hasonló megoldásokkal a battle royale játékosok, de időközben a PUBG és a Warzone is átvette. A hivatalos fejlesztői blogbejegyzésig érdemes óvatosan kezelnünk a hírt, ám 48 órán belül érkezhet is a megerősítés.

Ha kevés az FPS:

Kevés az FPS-ed Warzone 2-ben? – Ezekre érdemes odafigyelned

 

×