Ekkora pech nincs, vagy megérdemelte, ami történt? Sokak szerint nem fair a meccsek végén járművet használni, sőt, jobb lenne egy ponton túl betiltani.

Furcsa halált halt és ezzel nyert helyzetből veszített meccset egy Warzone 2 játékos, akit gyakorlatilag a saját kocsija gázolt halálra, közvetlenül a győzelem előtt. A jelenlegi, Season 1 Reloaded-hez képest nagy változások lesznek a február 15-én érkező Season 2-ban, de a járműhasználat hátulütői egyelőre túl friss észrevételek ahhoz, hogy az új évadban rögtön kezeljék őket.

Forrás: ActiVision

Tegyük hozzá, a játék magja, vagyis az, hogy minél tovább életben kell maradni az egyes körökben, változatlan marad, ahogy az oda vezető út és eszközök is.

Utóbbiak egyikével akadt szokatlan gondja egy játékosnak

vette észre a Redditen a GameRant. A ph0enix76 név alatt megosztott videón az látható, ahogy a gamer katonai járművet vezet az utolsó körben, kipattan belőle és egy ellenséget viszonylag hamar leszed. Ekkor úgy tűnik, hogy pillanatok választják el a győzelemtől, mire a korábban otthagyott autója simán átgurul rajta és ezzel bukja a csatát.

Such a brutal way to lose from CODWarzone

 

Csúfos vége egy csaknem nyert meccsnek és tragikus vég a játékosnak, még ha többen a markukba is röhögnek tőle, hiszen legfeljebb csak addig vicces, amíg nem velünk történik meg. Az eset mindenesetre megosztotta a redditezőket: sokan voltak együttérzőek, míg mások azonnal bűnösnek kiáltották ki ph0enix76-ot, mondván, nem korrekt a meccs ezen szakaszában kocsit használni. Persze kétségtelenül előnyös, hiszen viszonylag kevés sérüléssel el lehet jutni a finálé helyszínére. Egyre többen vetik fel, hogy az utolsó körből ideje lenne kitiltani a járműveket? Szerinted?

Közben van egy jó loadout ajánlatunk is:

Két lövés és vége: ezzel a shotgun loadouttal villámgyors és halálos leszel a Warzone 2-ben

 

×