A fejlesztők sejtelmes Twitter üzenetben jelezték az örömhírt.

A Modern Warfare II második szezonja február 15-én startol el. Míg a Warzone 2 és DMZ rajongók rengeteg tájékoztatást kaptak már, addig a fizetős játékról mélyen hallgatnak a fejlesztők. A rajongók nehezményezték is ezt, valamennyire jogosan. A hét közepén bővebb információkat is kapunk a frissítésről, mely biztosan tartogat még meglepetést a MW II tulajdonosoknak.

Sokan abban bíznak, hogy több, korábban népszerű Call of Duty mód is tiszteletét teheti a játékban. Egy 2022-es lista szerint az Infected, Uplink és a Cyber Attack is megérkezhet előbb-utóbb a Modern Warfare II-be. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Call of Duty fiók egyik legfrissebb Twitter bejegyzése.

Úgy tűnik, hogy az Infected már a szezon kezdetekor megérkezik!

Jól látható, hogy a Call of Duty Twitter fiókja kiválasztott egy üzenetet, melyben az Infected játékmódról áradozott az egyik játékos. Egyetértésükről biztosították, majd hozzá is tették, hogy február 15-én találkozunk. Ennél több megerősítés nem is kellett a közösségnek, pillanatok alatt sikerült feltüzelni a pár napja még szomorkodó társaságot.

Az Infected gyökere egészen a Modern Warfare 3-ig nyúlik vissza. A Modern Warfare (2019) címben 18 játékos kapott helyett a térképen. Egy bő 15 másodperces számláló után egy véletlenszerűen kiválasztott játékos fertőzött (infected) lesz, cél pedig egyértelmű: megfertőzni a többieket is. Fegyverek itt nincsenek, így késekkel és különféle taktikai eszközökkel kell megoldanunk a feladatot. Nagy eséllyel a Modern Warfare II implementáció sem tér el ettől, igazán vicces pillanatokat okozhat majd az Infected.

Ha a tuti hangbeállításokat keresed:

Legjobb WZ2 hangbeállítások, hogy kristálytisztán halld az ellenfél lépteit

 

×