A 2005-ös klasszikus felújított változata hamarosan megjelenik, ezért egyre több részletet ismerhetünk meg. Bíztatóan alakulnak a dolgok.

A Capcom engedélyezte a Game Informernek, hogy címlapsztoriként közzé tegyen videókat a Resident Evil 4 remake-ből, aminek a megjelenését jövő hónapra várja a világ. A videó az ötödik fejezet egy szakaszát dolgozza fel: egy sötét, vészjósló templomban, illetve a mellette lévő temetőben járunk, és belenézhetünk abba a csatába, amit a történet ezen pontján kell majd megvívnunk.

Forrás: Capcom

Az átvezető videókból és magából a játékmenetből mutatott percekből is nyilvánvaló, hogy a Capcom nagyon megadta a módját a játék feldolgozásának. Elképesztően látványos, döbbenetesen részletes képeken elevenedik meg a rég nem látott játék, amit ilyen gazdag grafikával biztos, hogy szuper élmény lesz újrajátszani.

 

A Resident Evil 4 remake-ről nemrég derült ki, hogy már 2018 óta fejlesztés alatt áll. A munkát az oszakai M-Two kezdte, ám később átvette tőlük a Resident Evil specialista Capcom Division 1. A megjelenés dátumát tavaly tették közzé:

2023. március 24-én érkezik

PS5-re, PS4-re, Xbox Series X/S-re és PC-re (a Steamen). Nem mellékesen támogatni fogja a PlayStation VR2-t, szóval a virtuális valóságban is szédeleghetünk vele.

Ha csúcsra járatnád az élményt, ezt kell inni játék közben:

Igyál spray-t, a Resident Evilből – furcsa merchandise termék bukkant fel

 

×