Ráadásul az egyik főszereplő Tatiana Maslany lesz, akit She-Hulkként ismertünk meg nemrégiben.

Emlékszem előfordult a világban olyan, hogy technikai okok miatt elment az internet, leállt a Facebook, vagy az Instagram. Tavaly karácsonykor a TikTok állt le néhány órára. Mi történt? Kitört a pánik. Sokan ugyanis nem tudják elviselni, ha a szokásos szolgáltatások egyszerűen megszűnnek. Egy horrorfilm hamarosan pont erre a problémára épít.

A She-Hulk című sorozatból ismerős Tatiana Maslany és a „Sikoly” sztárja, Jasmin Savoy Brown lesz Josh Ruben „Green Bank” című sci-fi horrorjának főszereplője. A film egy amerikai városban játszódik, ahol a wifi, a mobil, de még a rádió is szigorúan tilos. A film története szerint egy gyerekekre specializálódott alvástréner rájön, hogy az általa gondozott gyerek szülei sokkal többek annál, mint mutatják magukat.

Egyszerre lesz horror és vígjáték.

A Green Bank az alkotók szerint egyszerre lesz ijesztő és vicces. Josh Ruben szerint ugyanis az emberek szórakozásra vágynak, amikor horrorfilmet néznek.

„Egy olyan piacon, ahol az igazán eredeti, horrorisztikus thrillerek jól teljesítenek, nincs szükségünk további bizonyítékra, hogy a közönség jól akarja érezni magát a moziban. Ez a varázsszó. Szórakozás. A horror a golyóálló műfaj, és a ‘Green Bank’ mindennel rendelkezik –  ijesztő és gonoszul vicces” – mondta Ruben.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a film mikor jelenhet meg, de azt a rémálmot dolgozza fel, hogy mi történne akkor, ha olyan helyen kéne élnünk, ahol nincs internet, nincs okostelefon, de még rádió sem. A koncepció érdekes, már csak az a kérdés, hogyan dolgozzák fel a témát.

Ezt láttad már?

Videón, ahogy a rablók kirámolják a konzolboltot – amiért kirúgták az üzletvezetőt

 

×