A CD Projekt Red álláshirdetései szerint a The Witcher: Project Sirius, amelyet a The Molasses Flood fejleszt, tartalmazhat kooperatív elemeket.

Valószínűleg már minden The Witcher játékrajongó izgatott amiatt, hogy új cím készül a sorozatban. A The Witcher: Codename Sirius friss pletykák szerint kooperatív játék lesz, ami azt jelenti, hogy ismerősünkkel, barátunkkal együtt élhetjük majd át a kalandokat. Legalábbis ezt derült ki a CD Projekt Red legutóbbi álláshirdetéseiből. A Sirius egyébként egyike azoknak a Witcher-projektnek, amiket a CD Projekt Red fejleszt, miután a Cyberpunk 2077 nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A mondhatni bukott játék után a CDPR fejlesztői nagyon szeretnének visszatérni a Witcher franchise-hoz. Az egyik fejlesztés alatt álló projekt pedig elvileg a Sirius nevet viseli.

Kooperatív és PvE lesz az új The Witcher játék.

A CD Projekt Red friss álláshirdetéseinek linkjeit Awkward96 tette közzé egy Redditen. Ezekből kiderül, hogy a Sirius „co-op-pal, PvE-vel, class-rendszerrel, játékmódokkal, és közösségi” funkciókkal rendelkezik majd. Azt már korábban is tudni lehetett, hogy a Sirius többjátékos (multiplayer) módot is tartalmaz majd, amit a CD Projekt Red az elmúlt években annyira szeretett volna.

A kommentek szerint ez kicsit olyan játékot eredményezhet majd, mint a The Division, de persze itt nem a városban lövöldözünk majd, hanem csapatokat alkotunk, hogy legyőzzük a szörnyeket. Remélhetőleg király élményt ad majd a kooperatív a Witcher élményhez. Sajnos egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor jelenik meg a játék.

Te várod már az új The Witcher játékot?

Magyar helyek, amiket a Witcher tett világhírűvé – Mutatjuk az átalakulást!

 

×