Sokkal többet kapsz a Netflixen a Witcher világából, mint vártad: tudjuk ki lesz a főszereplő, de nem is egy új évadban, ami minimum meglepetés!

Miközben a fél világ lelkesen várja a Vaják harmadik felvonását – ami Henry Cavill búcsú fellépése lesz Geralt szerepében -, kiderült, hogy hogyan és meddig tarthat a Witcher története a Netflixen. Tovább, mint gondoltuk volna! A sorozat következő évadja a nyáron érkezik, és utána – most már biztosan és visszavonhatatlanul – Liam Hemsworth veszi fel a kardokat, meg az íjpuskát, hogy vele folytatódjon a Vaják eddig nagyon bíztatóan alakuló története.

Forrás: Netflix

Mivel annyiféle információ látott napvilágot a negyedik évadról, nehéz megtippelni, hogy valójában miért cseréli le a Netflix a főszereplőt, hiszen a legerősebb tippet – vagyis azt, hogy a forgatókönyvírók és Cavill kreatív konfliktusa állhat a háttérben – senki nem erősítette meg hivatalosan.

Simán lehet, hogy lesz egy nagy csavar a történetben, ami indokolttá teszi a változtatást.

A Netflix mindenestre nagyon magabiztos: annak ellenére, hogy az új színész eddig inkább váltott ki ellenérzést, mint szimpátiát, rögtön hosszabb távra terveznek vele!

Forrás: Netflix

Liam Hemsworth nem csak a 4., hanem az 5. évadban is eljátszhatja Ríviai Geraltot!

Bár a Netflix ezt még nem jelentette be, a jól értesült bennfentesek úgy tudják, hogy a két következő évad egyszerre kerül gyártásba, vagyis mind a kettőt egy füst alatt leforgatják. Az ötödik felvonás előkészítése állítólag meg is kezdődött, miközben jelenleg csak a negyedik forgatókönyvét írják – emlékeztet a GameStar.

Már van róla sejtésünk, hogy milyen lesz:

Ez is eljött: Witcher-videón a Henry Cavill-t váltó Liam Hemsworth – mutatjuk!

 

×