Nem mindent árult el a patch notes.

Az elmúlt napokban több apróbb frissítés is érkezett a Warzone 2 és Modern Warfare II játékokhoz. Az elkövetkezendő két hétben nagyobb volumenű csomagokra nem is kell számítanunk, hiszen február 15-én startol a Season 2. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne tudnának meglepetést okozni a felhasználóknak, még ha nem is biztos, hogy tudatosan.

A Revive Pistol és a Birdseye Perk ideiglenesen kikapcsolásra került. Ezen kívül leginkább kisebb hibajavításokat olvashattunk le a fejlesztői bejegyzésből. Úgy tűnik azonban, hogy a motorháztető alatt, a nyers statisztikákért felelős fájlokban is történtek változások. A szakértők szerint az is benne van a pakliban, hogy hibát vétettek a fejlesztők, ezt azonban csak az Activision tudná megmondani.

Több kiegészítő is „titkos” buffot kapott az elmúlt napokban!

A titkos szót általában akkor szoktuk használni, amikor a felhasználói szempontból érdekes változásokat valamiért nem szerepeltetik a patch notes-ban. Több Warzone adatbányász is észrevette, hogy a kiegészítők leírásai nem fedik a valóságot, teljesen máshogy befolyásolják a fegyverek viselkedését.

Kiváló példa erre a Kastovia DX90 és Zulu-60 kiegészítő, az utóbbinál kifejezetten range gyengítést jelenít meg a játékb, miközben igazából buffolja azt. Említésre méltó még ZLR Talon visszarúgást csökkentő képessége, miközben a Polarfire-S és Echoline GS-X nem segít ezen a leírásuk ellenére sem. Hamar kiderült tehát, hogy a Zulu-60 és ZLR Talon a Season 2-es frissítésig kifejezetten ajánlott attachmenteknek számítanak. Remélhetőleg a jövőben átláthatóbban jelzik az ilyen jellegű változásokat a Raven és Infinity Ward munkatársai.

Borító: YT

A magyar Sniper megállíthatatlan – Jelenleg ez a Warzone 2 öt legjobb fegyvere

 

×