A Birdseye Perket hirtelen eltávolították a Warzone 2-ből, mivel a fejlesztők szerint a második szezonra ki kell javítani.

Olyan hír következik, aminek talán sok Warzone 2 játékos örülni fog. A Raven Software bejelentette, hogy a Warzone 2 Birdseye Perket eltávolították a játékból, hogy a Season 2 megjelenésére ki tudják javítani. Aki sokat játszik a játékkal, egy ideje láthatta, hogy a Birdseye Perk igen erős lett, nem véletlen, hogy hamar az egyik legtöbbet használt Perkké vált a játékban. A játékosok szerint Perket nerfelni kell, mivel lényegében ingyen adja az Advanced UAV-t a playerek kezébe. Úgy tűnik, hogy a fejlesztők hallhatnak a játékosokra, mivel úgy döntöttek,

hogy eltávolítják a játékból.

Az biztos, hogy a Warzone 2 Season 2 elég drasztikus változásokat hoz majd a játékba, többek között megváltozik a lottolás módja és a Gulag-harc is. Emellett a fejlesztők visszahozzák az eredeti Perk-rendszert is. A Birdseye Perk közben olyan pusztítást okozott a Warzone 2-ben, ami miatt a fejlesztők úgy érezték, hogy tenniük kell valamit.

2023. január 30-án a Raven Software a Twitteren jelentette be, hogy a Birdseye Perket hivatalosan is eltávolították a Warzone 2-ből. Azért hozták ezt a döntést, hogy mire fenruár 15-én megjelenik a Season 2, szépen ki tudják javítani és balanszolni.

 

Egyelőre úgy áll a helyzet, hogy a Perk valószínűleg visszatérhet a Season 2 indulására, ami február 15-én várható. Erre persze nincs garancia.

Ezt láttad már?

Hallgattak a játékosokra! – Ilyen lesz a Warzone 2.0 második szezonja

 

×