A héten mindent megtudhatunk az újdonságról.

Éppen hétfő délután gyűjtöttük össze azokat az információkat, amit tudhatunk a február 15-én érkező új Warzone 2 pályáról. Az időzítés nem volt véletlen, hiszen várható volt, hogy a két közepén már a hivatalos hírek is napvilágra kerülnek. Nem is kellett sokat várnunk az első jelre, mely hétfő este, pontban 19:00 órakor élesedett a Call of Duty Twitter fiókján.

 

Mindenkit tárt karokkal vár Ashika Island!

Elsőre azt gondolhatjuk, hogy a fenti, pár másodperces videóból nem túl sok minden derül ki. Ez azonban egyáltalán nem igaz. Azok, akik követik a Call of Duty híreket, emlékezhetnek, hogy december elején kiszivárgott a Season 2 feltételezhető borítója. A képen erőteljesen érződött a japán behatás és a Castle nevet viselő pálya is felbukkant a képen.

Ekkor érkezett meg a fentebb látható minimap is. A feltételezett Resurgence pályán szintén megtalálhatjuk az ikonikus Castle map egy részét, a nevét sem cserélték le a fejlesztők. Úgy tűnik, hogy teljesen valós leakek voltak ezek, sőt, ha összehasonlítjuk a trailerben látott map felépítéssel, akkor nem is kell már ennél több bizonyíték. A körvonalak is teljesen stimmelnek:

Ismerős, ugye?

Kedd este tehát végre megismerkedhetünk az új Call of Duty pálya teljes térképével is, nagy eséllyel egy fejlesztői blogposzt keretein belül. Hogy addig se unatkozzunk, a fejlesztők kikapcsolták a Birdseye Perket és a Revive Pistolt. Nem véletlenül, hiszen hetek óta hibásan működtek ezek a játékelemek.

Ha bővebben olvasnál a leakekről:

Pár nap és érkezik – Minden, amit az új Warzone 2 pályáról tudni lehet

 

×