Nézd a BLAST Premier meccseit az Unibet Magyarország Twitch csatornáján, amit a LeetEsport kommentátorai hoznak el nektek minden nap 3 órától!

Folytatódik a BLAST Premier az Unibet Magyarország Twitch csatornáján, ahol naponta egyre izgalmasabb meccsek zajlanak. A csatornára látogató nézők nem csak a meccsek izgalmát élhetik át, de akár az Unibet pénzén is fogadhatnak, hiszen erre az alkalomra egyedi kóddal kedveskedik a csatorna a nézőinek. Aki felhasználja az UNIBET-EEIIYQ kódot, az kockázatmentesen feltehet 1.000 forintot bármilyen e-sportfogadásra.

Nézzük, mit tartogatott a 10. nap.

Astralis vs NIP

A BO3-as összecsapás első pályája Overpass volt, ahol a NIP kezdett CT oldalon. Igen szép előnyt tudott összehozni magának, mivel az első félidőt 11-4-re nyerni tudták. Bár az Astralis szépen feljött a meccs második felében, a NIP így is egy mondhatni sima győzelmet tudott bezsebelni 16-11-re.

 

A következő pálya Mirage volt, ahol az Astralis játékán látszott, hogy komfortosabban érezték magukat, mint Overen. Itt teljesen megfordulni látszott az, amit előző meccsen láthattunk, hisz az Astralis 12-3-as félidőt tudott mutatni. Végül nem húzzák sokáig tovább a meccset, és 16-7-re befejezték.

A decider (döntő) pálya Ancient lett, ahol végre egy izgalmasabb első félidőt láthattunk, 8-7-re vezetett az Astralis. Viszont CT oldalon magára talált az Astralis, és lépésről lépésre előnyt alakított ki. Végül 16-10-re nyerték meg az összecsapást.

 

Complexity vs NAVI

Az elmúlt napokban egyre gyakrabban látott Anubis-ra érkezünk, a két csapat az első félidőben szinte egyenlő játékot mutatott, és 8-7-es állással fordultak a Complexity javára. A második félidőben összeszedte magát a NAVI és 14-11-re tudott győzelmet aratni, ám a Complexity egyenlíteni tudott. Bár nagyon szoros meccs volt, végül 16-14-re a NAVI jött ki győztesként.

 

Ezt Inferno pálya követte, a két csapat oda-vissza hozta a köröket, egyik ötös sem tudott előnyt kialakítani. A Complexity nyerte végül az első félidőt 8-7-re. A Complexity T oldala magabiztosabbnak látszott, és végül 16-11-re tudták befejezni ezt a pályát.

Overpass-on vette kezdetét a decider, ahol a Complexity kezdett CT oldalon. A két csapat ereje között alig látszik különbség, de az első félidőt a Complexity nyerte 9-6-ra. A második félidőben a Complexity elég nagy előnyhöz jutott, 14-8-ig tudott elmenni. Ezt követően a NAVI mintha új erőre kapott volna, egy hatalmas comeback után 16-14-re megtudta nyerni a mérkőzést.

 

Kövesd a BLAST magyar nyelvű közvetítését az Unibet Magyarország Twitch csatornáján minden nap délután 3 órától!

Ez történt korábban:

Eljött az egyenes kiesés! – Minden a BLAST Premier 9. napjáról

 

×