Nézd a BLAST Premier meccseit az Unibet Magyarország Twitch csatornáján, amit a LeetEsport kommentátorai hoznak el nektek, minden nap 15 órától.

Folytatódik a BLAST Premier magyar nyelvű közvetítése az Unibet Magyarország Twitch csatornáján. Mostanra már 9. napja élvezhetik a rajongók az izgalmas mérkőzéseket. A csatornára látogató nézők ráadásul nem csak a meccsek izgalmát élhetik át, hanem akár az Unibet pénzén is fogadhatnak, hiszen erre az alkalomra egyedi kóddal kedveskedik a csatorna a nézőinek. Aki felhasználja az UNIBET-EEIIYQ kódot, az kockázatmentesen feltehet 1.000 forintot bármilyen e-sportfogadásra.

Nézzük, mi történt a 9. napon.

Complexity vs Evil Geniuses

Egy szokatlan Anubis vette kezdetét rögtön az első meccsen. A Complexity csapata magabiztosan hozta a T oldalt, a taktikák megfelelően működnek, amire az EG nem talált ellenszert. 11-4-es félidő után a Complexity lendületét megtartva nyeri meg a meccset, 16-7-re.

 

Innen Inferno-ra érkeztünk, a Complexity kisebb 4 körös előnyre tett szert, amit nem tudtak sokáig tartani. Miután az EG rákapcsolt 2-6-nál, nem engedtek több kört az első félidőben, és 9-6-ra hozták azt. Elképesztő körök után végül az EG-nek sikerült tartania az előnyt, és 16-12-re egy ninja defuse-al fejezték be a pályát.

 

 

A decider (dontő) pálya Overpass volt, ahol a complexity CT oldalon kezdett. A védelmük egyszerűen áthatolhatatlannak tűnt, az EG nem talált rá megoldást. 11-4-es félidő után az EG bár felébredt, már túl késő volt. Végül a Complexity nyerte az összecsapást, 16-8-ra.

 

BIG vs LIQUID

A BIG által választott Nuke lett a pálya, játékukból tisztán látszott, hogy miért is ez volt az első pickjük. Egyszerűen esélyt sem hagytak a Liquid csapatának, 13-2-es félidőt mutattak be. Nem is húzta sokáig a BIG ezt a meccset, hisz több kört nem is hagytak a Liquidnek, így 16-2-re zárták a pályát.

 

Később ismét Anubis volt a pálya, a BIG tartotta a formáját, hiszen 1-1 után 10-1-ig megállíthatatlanul meneteltek. Az első félidőt 11-4-re zárták. A másik félidő is hasonló hangulattal ment tovább, hiába szúrt be a Liquid pár kört, végül a BIG 16-8-al zárta ezt a találkozót.

 

Kövesd a BLAST magyar nyelvű közvetítését az Unibet Magyarország Twitch csatornáján minden nap délután 15 órától!

Ez történt korábban:

Egyoldalú győzelmek a BLAST Premier meccsein – Ez történt a 8. napon

 

×