Különös kérdés bukkant fel a hivatalos kérdőívben.

A Warzone 2 novemberi megjelenése óta két választása van a Call of Duty battle royale rajongóknak. A Warzone 2-ben Al Mazrah térképén eshetnek egymásnak a játékosok, mindezt az új játékmotor alatt. Ott van még opcióként az „eredeti” Warzone kliens is, ám ebben az esetben Calderával és jelentősen kevesebb játékosbázissal kell beérnie a közösségnek.

Két hét múlva egy új, kisebb pálya is érkezik a játékba, mely a Resurgence fanatikusoknak hozhatja el a megváltást. Nem titok azonban, hogy a játékosok jelentős részének szíve még mindig az eredeti pálya, Verdansk felé húz. Úgy tűnik, hogy a fejlesztők sem vetik el teljesen a visszatérés lehetőségét.

Ezúttal egy hivatalos kérdőívben bukkant fel az ikonikus pálya neve!

A fenti képen a Call of Duty fejlesztők által kiküldött kérdőív egyik kérdését láthatjuk. Arra kíváncsiak az Activision munkatársai, hogy milyen, nagyobb méretű pályára vágynak a Warzone 2 játékosok. Felmerül lehetőségként egy teljesen új térkép is, de nem vetnék el Caldera, Blackout vagy épp a két Verdansk (eredeti és ’84) visszatérést sem. Természetesen ez nem garancia semmire, de ilyen kérdéseket nem véletlenül szoktak feltenni a fejlesztők. A szavazás eredménye pedig borítékolható. A Fortnite kérdőívekben szereplő skinek szinte kivétel nélkül megérkeztek a játékba az elmúlt két évben. A jelenlegi, megcsappant játékosbázist elnézve igazi win-win szituáció lehetne az eredeti pálya visszatérése.

Borító: YT

Ezt már láttad?

Valami baj van a vallatással a Warzone 2-ben – ez most akkor bug, vagy sem?

 

×