Ezúttal a multiplayer módnak kedveskedett a szakértő.

A Modern Warfare II a 2019-es cím Gunsmith rendszerét fejlesztette tovább. A Vanguard 10 slotos elrendezése helyett ismét visszatértünk a maximális, öt attachmentet felvonultató rendszerhez. Nyolc slot áll a rendelkezésünkre, illetve a Weapon Tuning opció lehetőségének hála az egyes kiegészítőket is teljesen személyre szabhatjuk. Ezek sokasága zavaró lehet. Az azonban nem kérdéses, hogy a játékosok elsődleges célja a fegyverek visszarúgásának csökkentése.

A fegyverek továbbra is egyedi visszarúgás/recoil mintázattal rendelkeznek, ám az előző játékokhoz képest több véletlenszerűséggel. Ennek ellenére továbbra is érdemes a legjobb kiegészítőket felszerelnünk a kedvenc AR, LMG vagy épp SMG fegyvereinkre a multiplayer módban. JGOD és TheXclusiveAce segítségével LA Guerillas mutatta meg, hogyan is érdemes kiválasztanunk a helyes kiegészítőt.

@laguerrillas Replying to @graphite49 No recoil guide for MW2! #warzone #warzone2 #callofduty #gamingtips #gamingontiktok ♬ original sound – LA Guerrillas

Így érdemes kiválasztani a megfelelő gripet!

A fegyver kiválasztása után érdemes ellátogatnunk a Shooting Range-re. Ha az ajtót meglőve a lövéseink horizontális/vízszintes irányban szórnak, akkor az angled a jó választás. Ha inkább függőlegesen szór a fegyverünk, akkor pedig a vertical gripek mellett érdemes letennünk a voksunkat. A módszert a fenti TikTok videóban is pillanatok alatt megérthetjük. Az ajánlott kiegészítők listája a következő:

Vertical Gripek:

  • Merc Foregrip
  • Hex-40 Grip
  • VX Pineapple
  • Lockgrip Precision

Angled Gripek:

  • Edge-47 Grip
  • Demo Imp-44 Grip
  • Commando Foregrip

Jó próbálgatást kívánunk!

Valami baj van a vallatással a Warzone 2-ben – ez most akkor bug, vagy sem?

 

×