Nézd a BLAST Premier meccseit az Unibet Magyarország Twitch csatornáján, amit a LeetEsport kommentátorai hoznak el nektek minden nap 3 órától.

A csatornára látogató nézők nem csak a meccsek izgalmát élhetik át, hanem akár az Unibet pénzén is fogadhatnak, hiszen erre az alkalomra egyedi kóddal kedveskedik a csatorna a nézőinek. Így aki felhasználja az UNIBET-EEIIYQ kódot, az kockázatmentesen feltehet 1.000 forintot bármilyen e-sportfogadásra.

 

Faze Clan vs OG Esports

A BO3-as első meccs Mirage-on vette kezdetét, szoros köröket láthattunk az első félidőben. A T oldal viszont a Faze csapatának kedvezett, és 9 kört tudtak hozni. Az OG csapatának végül sikerült felzárkózni, de ez nem volt elég ahhoz, hogy megnyerjék a pályát. A Faze tudta így befejezni 16-14-re.

 

Ezt Ancient követte, az OG látszólag jól kezdte a meccset, 3 kört tudtak hozni. A Faze ezt nem hagyta annyiban, és elsöprő erővel 11 kört hoztak az első félidőben. Ezután sem vettek vissza a tempóból, és 16-6-ra gyorsan meg is nyerték a meccset.

G2 Esports vs Natus Vincere

Az összecsapás első pályája Inferno volt, a G2 magabiztos CT oldalt mutatott és 10-5-ös állással fordultak a félidőnél. Támadó oldalon se voltak túl félénkek, rendezett execute-okkal tudták végül 16-6-ra befejezni a meccset.

 

A második pálya Nuke volt, a csapatok szinte egyenlőnek bizonyultak, oda-vissza hozták a köröket. Legszorosabb első félidőt mutattak 8-7-es állással a G2 javára. A második félidőről ez már annyira nem volt mondható el, a Navi egyszerűen nem talál fogást a G2 védelmén. Végül a G2 Esports nyerte a mérkőzést 16-10-re.

 

Kövesd a BLAST magyar nyelvű közvetítését az Unibet Magyarország Twitch csatornáján, minden nap délután 3 órától!

Ezt történt korábban:

Hihetetlen clutchok sorozata – Ilyen volt a BLAST Premier 7. napja

 

×