Nézd a BLAST Premier meccseit az Unibet Magyarország Twitch csatornáján, amit a LeetEsport kommentátorai hoznak el nektek, minden nap 3 órától.

A csatornára látogató nézők nem csak a meccsek izgalmát élhetik át, de akár az Unibet pénzén is fogadhatnak, hiszen erre az alkalomra egyedi kóddal kedveskedik a csatorna a nézőinek. Aki felhasználja az UNIBET-EEIIYQ kódot, az kockázatmentesen feltehet 1.000 forintot bármilyen méretű e-sportfogadásra.

Nézzük, mi történt az BLAST Premier 7. napján.

Natus Vincere vs Ninjas In Pyjamas

A NIP által választott Inferno pályával kezdtünk, a Ninják nagyszerű lendülettel nyitották a napot: 7-2-re tudnak ellépni ellenfeleiktől T-oldalon. Itt a NAVI csapata erőt vett magán, és 8-7 re nyerték a félidőt. Innen esélyt nem hagyva ellenfelüknek 16-10-re nyerte a pályát a NAVI csapata.

 

Ezt Mirage követte, ahol a NIP védekezése ismét acélerősnek bizonyult, csupán 4 kört engedtek a NAVI csapatának az első félidőben. A T oldal kicsit nehezen indult, de végül nem húzták sokáig: 16-7-re befejezték a meccset a Ninják.

 

 

A decider (döntő) map Overpass volt, a NAVI rendkívül jól indította az első félidőt, hiszen egyből 5 kört hoz. Ezt a tempót tartva csak 3 kört engednek a NIP csapatának támadni. A NAVI hamar befejezte a pályát, és 16-5-re megnyerték a BO3-as összecsapást.

Team Vitality vs Heroic

Mirage-on vette kezdetét a mérkőzés, az első pár körben oda-vissza kóstolgatta egymást a két csapat, majd a Vitality megelégelte ezt, és 11-4-re zárta a félidőt. Bár a Heroic tudott hozni köröket, ez nem volt elég, így 16-11-re nyerte az első pályát a Vitality csapata.

 

A második pálya Nuke volt, a két csapat fej-fej mellett hozta a köröket és a legszorosabb 7-8-as félidőt játszották. A Vitality szépen játszotta a második félidő elejét, majd mintha valami elromlott volna: 13 körnél nem tudtak többet hozni, így a Heroic behúzta a mapot.

 

A két csapat látszólag egyenlőnek tűnt Vertigo első félidejében, de a Vitality igy is több kört tudott hozni, pontosabban 9-et. ZywOo és csapata összeszedte magát a deciderre, és magabiztosan 16-8-ra befejezte azt.

 

De ez még nem minden! Rengeteg izgalmas meccs jön a BLAST következő napjain!

Csütörtökön:

  • 15:00 Faze vs OG
  • 18:30 G2 vs NAVI

Pénteken:

  • 15:00 Complexity vs Evil Geniuses
  • 18:30 BIG vs Liquid

Szombat:

  • 15:00 Astralis vs NIP
  • 18:30 Knockout Stage

Vasárnap:

  • 15:00 Heroic vs BIG/Liquid nyertes
  • 18:30 Knockout Stage

Kövesd a BLAST magyar nyelvű közvetítését az Unibet Magyarország Twitch csatornáján minden nap délután 3 órától!

Ez korábban történt:

Meglepő eredmények a BLAST-on – Ez történt az elmúlt napokban

 

×