Kövessétek ezen a héten is az Unibet Magyarország Twitch csatornáját 3 órától, ahol a LeetEsport csapata hozza el nektek a BLAST Premier izgalmas meccseit.

A csatornára látogató nézők nem csak a meccsek izgalmát élhetik át, hanem akár az Unibet pénzén is fogadhatnak, hiszen a verseny ideje alatt egyedi kóddal kedveskedik a csatorna a nézőinek. Aki felhasználja az UNIBET-EEIIYQ kódot, az

kockázatmentesen feltehet 1.000 forintot bármilyen e-sportfogadás során.

G2 vs NAVI

A BO3-as összecsapás első meccsét Nuke-on játszották a csapatok, ahol NiKo azonnal egy hatalmas 4k-val kezdte meg a meccset. Ezzel a lendülettel a G2 12-3-as félidőt villantott. Bár a NAVI egész jól védekezett, végül  16-10-re tudta befejezni a G2 a meccset.

 

Innen Inferno-ra megyünk, ahol a két csapat az első félidőben szoros 8-7-es állást hozott össze. Úgy látszott, hogy a G2-nak sikerül előnyt kialakítania, 6 kört hoztak egymás után, de ezt a NAVI nem hagyta annyiban, így kihozták overtimera a meccset. Egészen pontosan dupla overtimera, amit végül m0NESY és csapata tudott megnyerni 22-18-ra.

 

BIG vs NIP

Mirage a pálya, a BIG csapata rögtön 5 kört hozott, amire a NIP 8 egymás után hozott körrel válaszolt, amit a kiváló mid kontrolljuknak is köszönhetnek. Bár a meccs nagyon szoros volt, végül a NIP csapata tudott örülni a 16-14-es állásnak.

 

Ezt Inferno követte, ahol a NIP T oldalon 9 kört tudott hozni. A védekezés is jól ment nekik, hisz 16-11-re tudták megnyerni a meccset REZ kimagasló teljesítményével.

Evil Geniuses vs Heroic

Az első pálya Nuke volt, az EG csapata a pisztoly kör kivételével elképesztő dominanciát mutatott CT oldalon, 12 kört sikerült hozniuk. Kisebb küzdelem után 16-9-re tudta befejezni a meccset az EG.

 

Overpassra vesszük az irányt, a Heroic hatalmas előnyre tett szert CT oldalon, amiből az EG már nem tudott felállni. 16-2 lett az állás, így megyünk a 3. pályára.

Mirage következett, ahova a Heroic hozta magával a formát Overpassról, szinte esélyt sem adva az EG-nek, 12-3-as félidőt hoztak. Bár az EG kicsit tudott szépíteni, végül 16-5-re nyert a Heroic.

Team Liquid vs OG Esports

Ismét Mirage a pálya, a két csapat szinte egyforma teljesítményt mutat az első félidőben, 8-7-es állással fordul az OG támadó oldalra. Innen még 4 kört hoznak, így kisebb előnyhöz jutva. A Liquid végül nem tudta visszahozni a meccset és 16-12-re nyert az OG.

 

Ancient következett, ahol látszólag fej-fej mellett haladt a két csapat, egészen 8-7 ig. Ezt követően a Liquid ötöse ráérzett a támadásra, és 16-8-ra tudta befejezni a pályát.

A decider Overpass, oSee awp játéka A lerakón több kört is megmentett a Liquid csapatának CT oldalon, így 7 kört hoztak az első félidőben. Végül nem tudták megtörni az OG védelmét, és 16-10-el zárult a meccs eredménye.

 

Kövesd a BLAST magyar nyelvű közvetítését az Unibet Magyarország Twitch csatornáján minden nap délután 3 órától!

Ez korábban történt:

Izgalmas meccsekkel érkezett a BLAST Premier Spring – Ilyen volt az első hét

 

×