Az ingyenes játékokból nem csak az derül ki, hogy mennyire vagy gengszter, hanem az is, hogy kész vagy-e a nagyobb jóért hőssé válni.

A Epic Games a következő héten is felold a fizetési kötelezettség alól két remek játék esetében, így már csak rajtad múlik, hogy letöltsd és örökre megtartsd őket.

City of Gangsters

A Kasedo Games tavaly ősszel megjelent játéka csavar egyet a stratégiai game-ek felállásán, hiszen itt azt teheted próbára, hogy mennyire a szó klasszikus értelmében véve gengszter. Egy bűnszervezetet kell a nulláról felépítened úgy, hogy olajozottan működő pénztermelő gépezetté váljon.

 

A 20. századi szesztilalom idején, 1920-ban járunk, az Egyesült Államokban. Az eddig remek bevételi forrásnak számító csehók mind bezárnak, így eljött a Te időd, hogy titkos éjszakai bárok és szeszfőzdék nőjenek ki a kezed alól – már ha jól sáfárkodsz adósoktól behajtott pénzekkel, megvesztegetésekkel, csempészáruval és persze megvan hozzá az üzleti érzéked.

Dishonored®: Death of the Outsider™

A Bethesda 2017-es FPS-e tavaly került fel az Epic Games kínálatába. Billi Lurk hírhedt bérgyilkos disztópikus kalandja ezúttal egy istenségre hasonlító figura likvidálásáért indul. A siker érdekében régi tanítómestered, Daud segítségére is szükséged lesz, hiszen itt minden idők legnagyobb merényletének előkészítéséről van szó.

 

Ha jó mélyen alámerülsz Karnaca legmogorvább zugaiba, felfedheted a célpont, a Kívülálló titkát és eredetét, de közben olyan halálos veszélyekkel, természetfeletti ellenállással, ősi hatalmakkal és nehéz döntésekkel kell szembe nézned, amelyek örökre megváltoztatják az általad ismert világot.

A City of Gangsters 8.280, míg a Dishonored®: Death of the Outsider™ 10.490 forint helyett egy teljes héten át ingyenesen letölthető az Epic Games Store-ból, február 2-től, vagyis jövő csütörtök 17 órától .

Addig is ezek mennek ingyen:

Akciófigyelő | 10.000 forint helyett INGYEN ad két remek játékot az Epic

 

×