Ezúttal ne legyenek nagy elvárásaink az Epic ajándékaival szemben, de ettől függetlenül még nagyon is érdemes őket berántani.

Bár nem ez lesz az a hét, amikor olyan sokan rohamozzák meg hirtelen az Epic Games Store-t az ajándékai miatt, hogy az bemondja az unalmast, de aki kicsit is nyitottabb az átlagnál, annak mindenképp érdemes lesz ránéznie a legújabb heti ingyenességeire. Na nem csak azért, mert egyébként összesen 10.000 forintot kellene fizetnünk értük, hanem mert kifejezetten egyedi ötleteken alapuló alkotásokról van szó.

Az Epic Games Store-on tehát január 26-től kezdődően egészen február 2-ig bezárólag az Adios és a Hell is Others játékokat lehet teljesen ingyen bezsákolni.

Az Adios játékmenetében nem valami forradalmi, a története viszont annál már jóval érdekesebb. Eszerint egy Kansas-i tanyán éldegélő malactenyésztőt alakítunk, aki mellékesben a helyi bűnszervezet áldozatait eteti meg a kocákkal. Egy napon azonban úgy dönt, hogy elszámol a lelkiismeretével, és nemet mond a maradványok eltakarítására.

 

A Hell is Others ezzel szemben egy pörgős, Hotline Miami-féle véres túlélő-roguelike shooter, tele misztikummal és brutalitással. A játék egyébként még elég frissnek számít, hiszen alig pár hónapja, 2022. októberében jelent meg Steamen, de csak most, rögtön egy ingyenességgel mutatkozik be az Epic közösségének.

A játékokat tehát február 2-ig lehet teljesen ingyenesen az Epices könyvtárakhoz adogatni, ahol örökre meg is maradnak.

Ezt is olvasd el:

Így néznének ki a kedvenc videojátékos karaktereink rajzfilmhősként

 

×