Visszatérhetünk a régi kliensben megszokott körülményekhez.

A héten kifejezetten felpörögtek a Warzone 2.0 és Modern Warfare II második szezonjával kapcsolatos hírek. A fejlesztők elismerték, hogy a kijelölt február elsejei időpont helyett csak a hónap közepén érkezik a nagy frissítés. Szerencsére azt is megtudhattuk, hogy valóban megkapjuk az új, Resurgence játékmódra optimalizált Warzone 2 mapot.

Az sem titok már többé, hogy a Gulag visszaállhat a korábban megszokott, 1v1 módra. További konkrétumokat csak jövő hét közepén várhatunk, ám a lootolással kapcsolatban még érkezett néhány információ. A fejlesztők megemlítették, hogy ezen a területen is végeztek finomításokat, felhasználókat segítő változtatásokat. A hétvégén néhány másodpercnyi ízelítőt kaptunk is ebből, tényleg hasznos fejlesztésekkel érkezhet a Season 02.

Így könnyítik meg a lootolást!

Sokak számára zavaró volt, hogy például ellenséges játékosok kiiktatása után a Backpackből kellett kipakolnunk a frissen szerzett finomságokat. A Season 02-vel ez megváltozik. Mind a Loot Containerek, mint pedig a megölt ellenfeleink nemes egyszerűséggel a földre hányják a lootot, így sokkal gyorsabban és hatékonyabban cserélgethetjük a tárgyainkat. 

A frissítést illetően jó előjel lehet, hogy ilyen szinten hallgatnak a játékosokra a fejlesztők. Nem szabad elfelejtenünk, hogy mérhetően csökkent a játékosbázis a novemberi számokhoz képest. A Steam adatok nem hazudnak, hiába nem látjuk a BattleNET és konzolos játékosokat, a trend hasonló lehet azokon a platformokon is.

Ez a tökéletes Warzone 2 fegyver, ha sniper mellé keresel társat

 

×