Véget ért a Valorant East: United harmadik hete, amit hétfőn, kedden és szerdán este 18:00-tól követhettek a Leet Esport Twitch csatornáján!

Sajnos a magyar csapatok nagy részének nem sikerült az első nap akadályát átlépni a Valorant East: United harmadik hetén. Sokan már az első fordulóban elhullottak. Itt búcsúztunk például a Spirit Gaming-től, a loseolnijöttünk csapatától, akik hűek maradtak a nevükhöz, a tavbundaskenyer és a KOLLEGIUM együttesétől is, akik hétről hétre egyre jobb teljesítményt mutattak.

Az lcdf által vezetett duplaw csapata most a második fordulóig jutott, ahol az INCOGNITO tudta megállítani őket.

Második nap:

A teletubik csapatát alkotó zaraky, cycloo, Buyko, LightRoland és verzion ötös a harmadik fordulóig küzdötte magát. Az általunk sokat emlegetett Grindmore összecsapott a trashcan csapatával, akiket most se sikerült legyőzniük. Így a Wheelzonfire, oli, TRuve, s4id és kriszgod ötös teljesített legjobban a magyar csapatok közül.

 

Harmadik nap:

Elődöntők következnek, ahol a caLLLamity – trashcan és EAST LEFTOVERS – INCOGNITO meccsek várnak minket. Mindkettő egy sima 2-0-val végződött, az egyik a caLLLamity, a másik az INCOGNITO javára. A döntőt végül az INCOGNITO nyerte egy sima Pearl győzelemmel, majd egy nagyon szoros Havennel tudta befejezni, így ők lettek a harmadik hét bajnokai.

 

Kövessétek a meccseket hétfőn, kedden és szerdán este 18:00-tól a Leet Esport Twitch csatornáján!

Ez nem semmi:

Megkérték az AI-t, hogy képzeljen el 100 videojátékot – elképesztő képek születtek

 

×