Nem csak ők részesülnek a prémium kegyekből, hanem az Invitel ügyfelei is. A szolgáltatáson több tévécsatorna műsorai nézhetők vissza.

Az Invitel és az előfizetési díjakat szabályosan robbantó Digi előfizetői számára a TV2 Csoport összes lineáris csatornája mellett január 16-tól már a TV2 Play Prémium szolgáltatás is elérhetővé vált – számolt be a media1. A kedvezmény egy tavaly kötött megállapodásnak köszönhető, és hozzáférést biztosít számos, csak ezen a platformon elérhető tartalomhoz.

Forrás: Google Sreet View

A TV2 Play Prémiumon olyan műsorok nézhetők vissza, amikhez máshol már nem is lehetne hozzáférni. Ilyenek a Spíler Extra (vagyis a Spíler1 és Spíler2 televíziós csatornák sportműsorai), a Moziverzum, a Mozi+ és a TV2 Kids. A Spíler Extrán ezenkívül

elérhetők a Premier League, a La Liga, az UEFA Nemzetek Ligája és az FA Kupa televízióban is látható élő mérkőzései, valamint a bajnokságok magazinműsorai.

A megállapodással a mindigTV PRÉMIUM, a Magyar Telekom és a Yettel előfizetői után most már a Digi ügyfelei is hozzáférnek a TV2 Play Prémium tartalmaihoz.

Lesz egyébként ilyen is:

Remeghet a Netflix – Ingyenes streaming szolgáltatást indít a YouTube

 

×