Morbid maffiatörténetbe bonyolódsz, pedig csak a jószág és a takarmány érdekelne – ingyen játszhatod le, hogy mi lesz ebből. Köszi, Epic Games!

Szögezzük le előre, amit mindenki tud, de mégis, csak emlékeztetőül: a disznó – akárcsak az ember – mindenevő. Magyarán ha húst vetsz a konda elé, azt is el fogja tűntetni. Ha szerinted sok, hogy ezt a képességet a maffia mi mindenre tudja felhasználni (nem kell hozzá túl nagy fantázia), bele se vágj az Epic Games jövő csütörtöktől ingyenes és örökre megtartható játékába!

Adios

Úgy: adios koronatanú, pápá rivális bandafőnök – poros nyomuk sem marad azon a kansasi farmon, ahol sertéseket nevelsz, és a maffia rávett, hogy időnként dobj emberi maradványokat az állatok közé. Annyira nem naturális, mint amilyennek hangzik, mert a maffia hentesüzletekbe is szeret befektetni, ott meg van hozzá eszköz, hogy kevésbé gyanús, fehér sütőpapírba csomagolt húsadagokra bontsa a persona-non-grata személyeket. A farmodra már csak ezek a diszkrét csomagocskák érkeznek.

Egy hűvös októberi reggelen eleged lesz a maffia zsarolásából: nem akarod többé megengedni, hogy a maffia a te állataiddal zabáltassa fel a holttesteket, és ezt közlöd is a rendszeresen érkező bérgyilkossal, amikor újabb „árut” hoz a hentestől. De a maffia nem az a fajta, aki csak úgy hagyja, hogy elutasítsák. Még jó, hogy nem ejtettek a fejedre és a pincében fegyvereket is tartasz, szükség esetére. Eljött a napja, amikor hozzájuk kell nyúlni.

 

A moziélmény szerűen készült FPS-nek annyira jó a sztorija, hogy nem értjük, eddig miért nem lett belőle film. Addig mindenesetre érdemes végigjátszani ezt a maffiakrimibe oltott menekülős farmhorrort, amiben minden, de szinte minden az egyedi döntéseiden múlik. Az Adios amúgy 4.970-be kerül az Epic Games Store-ban, de egy teljes héten át ajándékba jár, január 26-a 17 órától.

Addig ezt a játékod kapd le ingyen:

Akciófigyelő | A róka a legjobb barátod az Epic-en – most ezt a játékot kapod ajándékba!

 

×