A fájlok árulkodtak erről.

November 16-án érkezett meg a Modern Warfare II és a Warzone 2.0 első közös szezonja. Általában két hónapot szokott felölelni egy-egy ilyen időszak, ám ezúttal alsó is hangon két és fél hónappal számolhattunk. A játék menüje és a fejlesztői bejegyzések arról árulkodtak, hogy február elsején veheti kezdetét a Season 02.

A Season 02 tartalmát illetően már lehetnek sejtéseink. A fizetős COD játék megkaphatja a Ranked módot, de a battle royale rajongóknak sem kell csüggednie. Egyre biztosabb források jelentik azt, hogy máris megérkezhet az új Warzone pálya, mely egy kisebb sziget lesz. Ezzel együtt pedig a Resurgence játékmód is tiszteletét teszi a friss kliensben.

Úgy tűnik, hogy máris késéssel indulhat a szezon!

Tegnap este a CharlieINTEL csapata hívta fel a játékosok figyelmét a szomorú hírre. Az adatbányászok jelenlegi álláspontja alapján kellemes kis csúszással kalkulálhatunk. A fájlok és API információk február 15-ére mutatnak, mely éppen két hetes eltolást jelenthet. Fejlesztői részről nem érkezett sem cáfolat, sem megerősítés. A csend kifejezetten gyanús lehet, hiszen régebben az adott szezon startja előtt 2-3 héttel már elkezdték azt promotálni akár játékban, akár közösségi oldalakon. Az Actvision hivatalos bejelentésééig érdemes megfelelő súllyal kezelni a csúszás tényét, ám a fájlok általában nem szoktak hazudni.

Bizonytalan vagy még mindig? – Ezek a Warzone 2 pálya legjobb helyei

×