Öt landolási opciót ajánlunk.

A Warzone 2 teljesen új lapokra helyezte a Call of Duty battle royale részét. Több szempontból is éles váltásról beszélhetünk, természetesen teljesen tudatosan. Egyrészt a játékmotor is a friss cím, a Modern Warfare II alapjaira épül. Papíron ez jól hangzott, az eredeti kliens összeollózott motorja után, ám sajnos a Warzone 2 sem hibátlan, a fejlesztőknek bőven lesz még dolga.

Másrészt új helyszínnel kell megismerkednünk a november 16-ai start után. Al Mazrah egy kitalált állam kitalált városa, melyet hat fő részre oszthatunk fel. A hat szektoron belül további helyszíneket, POI-kat találhatunk melyek bővelkednek ládákban, fegyverekben vagy épp hidden cache-ekben. A méretük jelentősen eltérhet egymástól, ahogy a kialakításuk is. Találkozhatunk ipari környezetekkel, de városokra jellemző atmoszférával is. A Dexerto segítségével összegyűjtöttük az öt legjobb landolási helyet.

Nézzük is, hogy hova érdemes érkeznünk a meccsek elején!

Ahkdar Village

Ahdar Village-et Al Mazrah délkeleti felében találhatjuk meg. Viszonylag zsúfolt helyről beszélünk, így nagy eséllyel már a meccs elején találhatunk magunknak kiváló fegyvereket és tárgyakat. Ez azonban a hátránya is, hiszen több játékossal futhatunk össze a korai időszakban, mint a szellősebb, kisebb POI-kon. A korai harcok kedvelőinek kifejezetten ajánlott landolási hely, főleg, ha délről indul a repülőgép.

Al Mazrah City

Al Mazrah városa, a pálya szívében található és szintén egy kiváló kezdési helyszín. A térkép északkeleti részén találjuk meg, területét tekintve pedig a legnagyobb POI a jelenlegi pályán. Bőséges loot vár minden idetévedő játékost, a rengeteg Orange Supply Box mellett a fegyverekre és a talált tárgyakra sem lesz majd panasz.

Hydroelectric

Elérkeztünk egy kicsit visszafogottabb landolási helyhez. A Hydroelectric POI-t egy folyó választja ketté. A folyó mindkét oldalán közel megegyező számú épületet találhatunk, így gyakorlatilag lényegtelen, hogy melyik oldal mellett tesszük le a voksunkat. Itt már nem feltétlenül kell számítanunk intenzív tűzpárbajokra, azok számára is jobb megoldás lehet, akik a kezdeti, nyugodtabb lootolást kedvelik. A térképen elfoglalt pozícióját tekintve a körszűkülések kezdetekor szinte minden irányból érkezhetnek ellenfelek, nem árt résen lenni.

Rohan Oil

Rohan Oil a pálya északnyugati részén helyezkedik el és a fenti javaslatokhoz képest meglehetősen nyílt tereppel rendelkezik. Kiváló landolási helyszín lehet, ha a meccsek második felére koncentrálnánk, nem pedig a korai akcióra. A nyíltsága miatt nem árt óvatosnak lennünk, hiszen bármelyik oldalról ránk láthat az ellenfél. Egy Strongholdot is találunk errefelé, melyet kitisztítva igazán minőségi loottal távozhatunk.

Sawah Village

Az utolsó ajánlott helyszínhez érkeztünk. A Sawah Village jelentősebb része víz alatt fekszik, így bizony a mozgásunk sem olyan szabad és gyors, mint a másik négy javaslatnál. Az ellenfelek kiszúrása jóval nehezebb feladat, cserébe ők sem vesznek észre minket könnyedén. A loot bőséges, kis szerencsével pedig akár észrevétlenül is távozhatunk a frissen megszerzett fegyverekkel, tárgyakkal.

Neked melyik a kedvenc helyed?

Brutál erős most a kategória – Ezzel a pisztollyal darálj Warzone 2-ben

×