A legújabb FIFA 23 szezon nem hasonlít a korábbiakhoz, ami egyben azt is jelenti, hogy egy teljesen új konstrukcióval látták el a fejlesztők.

A legújabb FIFA 23 szezon nem hasonlít a korábbiakhoz, ami egyben azt is jelenti, hogy egy teljesen új konstrukcióval látták el a fejlesztők. Ez az a tartalomcsomag, amit XP farmolással szépen lassan be lehet szerezni és legalább 2 speciális kiemelt játékost ad.

Na már most, ez ebben a szezonban nem fog megtörténni, ugyanis egyetlen Storyline lap sem kapott helyet a szezonban. Ilyesmire pedig eddig még nem volt példa, pláne nem a téli időszakban, ami valljuk be még csak a FIFA 23 ciklus felét jelenti.

Helyette viszont olyan csomagokat kaptunk, amik papíron jól tudnak mutatni a TOTY során, ám a gyakorlatban nem adnak túl nagy lehetőséget a „nagy nyitásra”.

A Storyline tartalmakat úgynevezett “Position Players Packek” váltották fel, vagyis olyan csomagok, amik konkrét pozícióra lebontva szórnak 81+-os lapokat. Egy biztos, rettenetesen kicsi lesz az esélye annak, hogy valaki valami nagyot nyit, de ez a tematika egyértelműen a Team of the Yearre készíti fel a játékosokat. Ott ugyanis jönnek majd az év legjobb kapusai, védői, középpályásai és támadói. Az ilyen speciális csomagok segítenek leszűkíteni a fókuszt, de azzal, hogy 81+-ról beszélünk, gyakorlatilag nem könnyítik meg az életünket.

Final season reward pack is 81+ 4 Def, 4 Mid, 3 Fwd, 1 GK. Yeah I got garbage from FIFA

A fenti posztban már volt, aki kinyitotta a maxos Season pakkot, amiben védőkből négyet, középpályásokból négyet, támadókból hármat, illetve egy kapust találunk.

Ahogy arra számítani lehetett, az első nyitásból nem jött jobb egy 84-es lapnál, így nem tűnik „megérősnek” a szóban forgó pakk. Ennél már tényleg jobb lenne egy Storyline lap, ami „fodder” lehetne.

Ezt olvastad már?

Így működik a “Dupe Theory” – Ez a FIFA játékok legidegtépőbb eleme

 

×