Nemrég sok extra információt megkaptunk a Hogwarts Legacy-ről, például azt, hogy milyen hosszú lesz a végigjátszás.

Azt gondolom, hogy a Hogwarts Legacy közelgő megjelenése miatt egyre többen kíváncsiak arra, hogy mit is kapunk majd ettől a különleges játéktól. Szerencsére már most szépen jönnek a szivárgások, így most azt is megtudhatjuk, hogy a sztorialapú játék milyen sok kalandot tartogat majd.

Ennyi idő lesz végigjátszani a Hogwarts Legacy-t.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy úgy tűnik, a játék tele lesz a Harry Potter könyvekből és filmekből ismert helyekkel és szereplőkkel, ám az eddig nem derült ki, hogy mekkora területet járhatunk be, és milyen sokáig tart majd a történet. A most következő információkat persze nem lehet biztosra venni, de reméljük, tényleg így lesz.

Nemrég kiszivárgott az internetre a hivatalos Art Book egy-egy oldala, ami leleplez néhány érdekességet. Egy picit bepillantást nyerünk a nyílt világú játék térképére.

 

Ami viszont talán ennél is érdekesebb, hogy a szivárogtató azt állítja, hogy a Hogwarts Legacy körülbelül fő történetét

nagyjából 35 óra lesz végigjátszani, de kb. 70 óra, ha minden mellékküldetést megcsinálunk és összeszedjük a gyűjthető tárgyakat.

„Egy adott ház diákjai rövid időre meglátogatják majd az Azkabant is” – olvasható egy Reddit-posztban, ami tele van friss infókkal.

Az Avada Kedavra sajnos csak egy mellékküldetésben érhető el, amelyet a játék legvégén nyithatunk meg, ami azt jelenti, hogy olyan könnyen nem tudunk majd gyilkolászn a játékban.

Ezt láttad már?

Elképesztő játékhűség! – Így fest egymás mellett a The Last of Us sorozat és a játék

 

×