Szándékosan vagy véletlenül olyan dalt választottak egy videóhoz a hivatalos Pokémon TikTok csatornán, ami tele van káromkodással.

Kétségtelen, hogy mi magyarok is régóta imádjuk a Pokémonokat, melyet sokan leginkább a gyerekek szórakozásának tartanak. Bár tudjuk, hogy ez nem így van, hiszen az idősebb korosztály is előszeretettel veszi elő a játékokat vagy épp a sorozatot. Ettől függetlenül egy alapvetően fiataloknak szóló franchise-ban furcsán veszi ki magát, ha egy hivatalos TikTok videóban erős káromkodás hallható.

Mind ismerjük a dalt, mégis tele van F-betűs szóval a Pokémon videó.

Talán mindenki ismeri a „ha jó a kedved, tapsolj nagyokat” (többféle változat van magyarul) című dalocskát, aminek van bizony egy káromkodással teli változata is. A Pokémon hivatalos TikTok csatornáján nemrég egy olyan videó jelent meg, mely bár vidám hangulatot áraszt, a dal trágár változata lett alá bevágva. Szinte minden második vagy harmadik szó F-betűs. Természetesen mindenki tudja, hogy a Pokémon célcsoportja a gyerekek, így jöttek is felháborodott kommentek. A videót azóta a hivatalos csatornáról törölték, de persze az internet nem felejt (köszi PCGuru).

 

További érdekesség a Pokémon körül, hogy hamarosan az ismert főszereplő Ash és társa, Pikachu átadják a terepet. Az utolsó részben azonban régi arcok is visszatérnek!

Íme:

Sírni fogsz: így búcsúzik Ash és Pikachu a Pokémon sorozattól

 

×