Sokan tagadják, hogy nem a rém fejlett plasztikai műtéteknek és kozmetikumoknak köszönhetik, de náluk azért kilóg a szarkaláb.

Amikor két azonos korú ember közül az egyik jóval fiatalosabb, mint a másik, akkor a kevésbé mutatós fél hajlamos rálegyinteni, hogy a másiknak „csak szerencsés a genetikája”. Hogy ez a kifejezés csak nyelvi oldalról nézve hány ponton téves, most hagyjuk, hiszen a legnagyobb baj az önámítással van. A mentség keresésével arra, hogy miért ne kelljen edzeni, egészségesen táplálkozni, leszokni a cigiről, vagy lemondani a piáról, ugyanis mindezek hozzájárulnak a fiatal(os)ság megőrzéséhez.

Önmagában csak a szike kevés lenne,

de azért jó, hogy van plasztikai sebészet, meg mindenféle kozmetikai műtét, amivel időről időre faragni lehet pár évet a valós életkorból. Hiába tagadják közülük többen is, a sztárok nagy része komolyan hozzájárul az amerikai magánegyészségügy, azon belül a szépészeti beavatkozások virágzásához. Mutatunk is 10 örökifjú hírességet (zárójelben az életkorukkal), akikről a Bright Side közölt összehasonlítást, hogy mai önmagukhoz képest kb. milyenek lennének, ha a húszas-harmincas éveiktől felfelé a beauty ipar legjobb vívmányai – értsd: méregdrága kozmetikumok és / vagy plasztikai műtétek – nélkül tengették volna a mindennapjaikat, magyarán úgy öregedtek volna, mint mindenki más.

Miközben nézegeted őket, jusson eszedbe: az orvosok sem tudnának csodát tenni velük, ha elhanyagolnák magukat, így a szépség kulcsa elsősorban tényleg nem a sebészkés, hanem az, hogy edzéssel, folyadékbevitellel, káros szenvedélyek kerülésével, egészséges táplálkozással tartják karban a szervezetüket.

1. Jennifer Lopez (53)

Forrás: Grosby Group/East News

2. Jared Leto (51)

Forrás: Collin Xavier/Image Press Agency ABACA/Abaca/East News

3. Halle Berry (56)

Forrás: Elizabeth Goodenough/Everett Collection/East News

4. Will Smith (54)

Forrás: Jordan Strauss/Invision/East News

5. Jennifer Aniston (53)

Forrás: Kristin Callahan/Everett Collection/East News

6. Dwayne Johnson (50)

Forrás: CJ Rivera/Everett Collection/East News

7. Sandra Bullock (58)

Forrás: Elizabeth Goodenough/Everett Collection/East News

8. Paul Rudd (53)

Forrás: Invision/Invision/East News

9. Gwen Stefani (53)

Forrás: CJ Rivera/Everett Collection/East News

10. Pharrell Williams (49)

Forrás: CJ Rivera/Everett Collection/East News

Ő meg betegségekből és elhízásból állt fel ilyen szépen:

Te is meg fogsz hatódni: így sírta el magát Brendan Fraser, mikor díjat kapott A bálnáért

 

×