Friss pletykák szerint nem csak jön a GTA trilógia az Epic Games Store-ba, de az első héten még akciós is lesz.

Bár a hibák és a megkérdőjelezhető minőség miatt nem volt zökkenőmentes a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition megjelenése, a rajongók már jól tudják, hogy egy csomagban kaphatnak meg három GTA játékot, felújított formában.

A Grand Theft Auto III, a Grand Theft Auto: Vice City és Grand Theft Auto: San Andreas frissített változata a pletykák szerint hamarosan az Epic Games Store-ban is elérhető lesz.

Joggal mondhatjuk, hogy a Rockstar nem kezelte a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Editiont olyan gondossággal és odafigyeléssel, amilyet egy ilyen csomag megérdemelt volna, és bár kereskedelmi szempontból elég sikeres volt, a kritikusok és játékosok szemszögéből nincs éppen jó híre. Ha viszont kipróbálnád PC-n, hamarosan nem csak a Rockstar Launcher segítségével teheted meg.

Egy jól ismert és hitelesnek mondható szivárogtató, Billbil-kun nemrég a Twitteren osztotta meg a hírt, hogy a GTA: The Trilogy – The Definitive Edition január 19-én, több mint egy évvel az eredeti megjelenés után az Epic Games Store-ban is elérhető lesz. Ezzel együtt úgy tűnik, hogy az első héten kedvezményesen, féláron lehet majd hozzájutni a csomaghoz.

 

Mindez persze még csak pletyka, a Rockstar még nem erősítette meg a hírt, legalábbis a cikk írásának pillanatában.

Ingyenes is lehet?

Természetesen kizárjuk annak a lehetőségét, hogy a GTA: The Trilogy az Epic Store-ban ingyenes legyen, legalábbis nem sokkal a platformon való megjelenése után. Egyelőre tehát nem valószínű, hogy egy ilyen tételt ingyen kínálnának. Azt azonban sosem zárhatjuk ki, hogy idővel akár egy hatalmas akció keretében teljesen ingyenesen kínálják a csomagot. Erre már csak azért is merünk következtetni, mert az Epic Games Store-ban korábban egy hétig volt elérhető ingyenesen a GTA 5, ami a Rockstar egyik legtöbb bevételt hozó játéka.

7 évvel a GTA 5 eredeti megjelenése után, 2020 májusában az Epic Games Store szerverei lehaltak, amikor ingyenesen behúzhatóvá vált a sorozat 5. része. Akkor az akció nem csak azt eredményezte, hogy sokan megszerezték a játékot, de az Epic Games Store egy rakás új regisztrációt szerzett a platformján.

Így aztán idővel, talán évekkel később azt sem tartjuk kizártnak, hogy az Epic megismétli ezt az akciót, és talán bekerül a trilógia is az ingyenes játékok közé. Addig azonban még nagyon sokat kell várni.

Ezt láttad már?

Megható videóval búcsúznak Ken Blocktól a GTA V játékosok 🖤

 

×