Így búcsúztak a legenda előtt a játékosok.

A 2023-as esztendő különösen tragikusan, a legendás raliversenyző, Ken Block idejekorán bekövetkezett halálával indult. Block a sportág egyik legnagyobb ikonja volt, aki a gymkhana-videósorozatban mutatott híresen extrém trükkjeivel még azokhoz is elért, akik egyébként nem érdeklődnek, vagy nem is tudnak semmit a autóversenyzés ezen ágáról.

A játékosoknak is van némi kötődésük hozzá, hiszen egy csomó versenyjátékban tisztelegtek előtte, míg többe maga is bekerült (Colin McRae: Dirt 2, majd a Dirt-sorozat, vagy Need for Speed és a Forza-sorozat). Már csak ezért sem meglepő, hogy sok játékos és rajongó maga is osztozik a hirtelen gyászban, amit most a játékokon belül, Ken Block nagysága előtt tisztelegve próbálnak meg oldani.

A GTA V Online TuttoAuto nevű játékosközössége például egy különösen megható, de a szívnek mégis kedves videóval búcsúznak az ikontól, amiben a legenda híresebb trükkjeit rekonstruálták. Sőt, mindehhez egyetlen, a trükkök megvalósítását segítő modot sem használtak, hanem Block mutatványairól készült videók alapján puszta ügyességgel próbálták leutánozni azt.

A tribute to Ken Block made by my car meet group💔…
byu/xz_VyRus ingtaonline

Ezt is olvasd el:

76 méteres szakadékba zuhant egy családdal teli Tesla – döbbenetes csoda történt

×