Semmit, de SEMMIT nem szabad otthon kipróbálni abból, amit a Jackass-ban látsz, de AZT a rakétás geget végképp nem, amibe Steve-O bele is halhatott volna.

A sokat megért tévéműsor a fájdalomküszöb feszegetéséről és a gyomorforgató túlzásokról szól. A már-már tolerálhatatlan poénok közül érdekes módon nem egy olyan él legélénkebben az állandó szereplő Steve-O emlékei között, ami túl jól sikerült. Épp’ ellenkezőleg: egy látványos, de a háttérben csúnyán félrement jelenettel és az elszenvedett sérülésekkel komoly bajba sodorta magát.

Ha a Jackass stábja versenyt hirdetne abból, hogy ki volt többet kórházban, talán pont a legbevállalósabb tagok egyike, Steve-O vinné a pálmát.

A csapat 22 évig csinált hülyét magából, és a tavaly megjelent Jackass Forever sem feltétlenül az utolsó filmjük, de a forgatáson már történtek akkora bajok, hogy szó szerint az életben maradás volt a tét. A Gaming Bible felidézi: Johnny Knoxville agysérülést szenvedett az egyik felvétel során, míg Steve-O is ekkoriban szenvedte el élete legfájdalmasabb sérülését. Ha láttad a filmet, tudjuk mire gondolsz – de nem, nem a méhek viselték meg a legjobban.

 

Steve-O a YouTube csatornáján mesélte el a legfájdalmasabb történetet, aminek emlékét egy csúnyán megégett, bekeretezett póló is őrzi. Hát, nem véletlenül. Szerinte egy gyönyörű lovestoryt idéz, hiszen az egész azzal kezdődött, hogy a menyasszonyával kitalálták: a közös életükhöz átalakítják a férfi otthonát. Ez persze alkalmat adott egy kis pusztításra a legénylakásban, úgyhogy azt gondolták: ha már így alakult, miért ne robbantgatnának kicsit a nappaliban és veszik fel?

Forrás: Gaming Bible

Steve-O profi pirotechnikust kért fel a stuntok előkészítésére, úgyhogy robbant a szobában banán, dinnye, szék, teáscsésze – és persze mind a komikus közvetlen közelében: a kezében, a fején, vagy a hátsója alatt. A trükkökhöz

rakéta üzemanyagot használtak – mert idióták – és sajnos maradt belőle egy kevés a lakásban,

miután a tűzszerész hazament. Ekkor az agyament banda sajnos elkezdett gondolkodni. Az üzemanyagot szétszórták a földön, és hagyták belefeküdni Steve-Ot, aki konkrétan felgyújtotta magát. Másnapra sosem látott méretű égési sérülések jelentek meg a vállán és a karjain, óriási hólyagok formájában.

 

A következő öt nap pokoljárással telt: napról napra egyre súlyosabb fájdalmai lettek, és amikor már sokkos állapotban, az ájulás küszöbén fetrengett, valakinek végre volt annyi esze, hogy elvigye a sürgősségire. Ott jól lehordták a hülyeségéért, mivel az égés annyira súlyos volt, hogy azonnal igényelt volna bőrátültetést, nem majd’ egy héttel később. Hét különböző donortól kapott bőrt, vagyis ennyi halottról szedtek le friss szöveteket, hogy rendbe hozzák.

Hülyének, úgy fest, születni kell:

Ez még a Jackass-től is durva: döglött póni és kokain miatt perlik Johnny Knoxville-t

 

×