Ló, drogok és dzsúdódzsiudzsicu – nem találta viccesnek az átverést a villanyszerelő. Perre megy, hogy senki se láthassa mi történt a forgatáson.

Nagyon eldurvult Johnny Knoxville új műsorának egyik tréfája, így a promó fellépések helyett alighanem a bíróságra járhat. Egy amatőr szereplőt – saját állítása szerint – annyira traumatizált a Paramount+-nak készülő The Prank Panel forgatásán átélt tréfa, hogy az kártérítésért kiált. Ezen a ponton mondhatnád: „persze, nem is történt semmi, csak megjátsza, mert pénzt akar”!

Nos, nem. EZEN – bármennyire is hangzik viccesnek – a legtöbben biztos kiakadnánk!

A TMZ nyomán azt írja a GameStar, hogy egy Khalin Khan nevű villanyszerelőt sikerült úgy kiborítani, hogy polgári peres úton próbálja megakadályozni az átverés sugárzását. De mi nem kerülhet műsorba? Hogy lehet valami durvább még a Jackass-nél is?!

Forrás: Jackass

 

A baj nem az, hogy a tréfa súlyosabb, akár a nemrég látott Jackass Forever-ben, vagy Jackass 4.5-ben látottaknál, hanem az, hogy amíg a sorozatban egy szűk stáb belterjes poénjait és egymás beleegyezéses szivatását rögzítik, itt egy mit sem sejtő hétköznapi ember került a céltáblára.

Khan-t teljesen megszokott módon egy szolgáltatásrendelő alkalmazásban hívták ki Knoxville-ék, hogy egy szépen megkoreografált átverést hajtsanak végre rajta. A villanyszerelőnek egy fali kapcsolót kellett volna megjavítania, úgy, hogy a „lakástulajdonos” először jól megfenyegette: ha elront valamit, megruházza, és nagyon jól tud dzsúdódzsiudzsicuzni. Ezután lecsapták a biztosítékot, mire egy kislány zokogva berohant, hogy a szerelő megölte a póniját. Az ekkor már elég feszült szakit átvezették a szomszéd szobába, ahol egy lélegeztetőgépre (!) kapcsolt döglött ló várta. És ez még nem minden…

Forrás: Jackass

Ne röhögj,

mert Khan kocsiját ezután még el is akarták vontatni. A pánikba esett szerelő rendőrt akart hívni, de közölték vele, hogy nem tennék a helyében, mert kokain van az autóban (persze ki is emeltek onnan egy előre bekészített, fehér porral teli zacskót).

Persze nem újdonság, hogy az átvert személyek némelyike bepöccen – ilyenkor némi pénzzel (nem túl sokkal) szokták „megvásárolni” a bocsánatát és a vetítés jogát. Ezt most a színen feltűnő Knoxville se tudta elsikálni, így a szerelő, akit – nem túl nagy meglepetésre – traumatizált az eset, a bíróságon próbálja megakadályozni, hogy a felvétel nyilvánosságra kerüljön. Kibontottuk a popcornt és érdeklődve várjuk, hogy meddig fajul az ügy.

De miért olyan vicces nézni, amikor valaki más csúnyán megszívja? Itt adtunk rá választ:

Visítva röhögsz mások bénázásán? – Ezért tartjuk viccesnek a FAIL-videókat

 

×