A Call of Duty: Warzone 2 nem mentes a hibáktól, melyek közül egy új azonnal megöli a vonaton utazó játékosokat.

Tudom, hogy vannak olyan olvasók, akik „nem igazán kedvelik az ilyen híreket errefelé”, de azért is tartjuk fontosnak, hogy beszámoljunk a játékhibákról, mert ezzel talán el lehet kerülni pár rage pillanatot játék közben. Jobb tehát felkészülni arra, hogy milyen bugokat találunk a játékban, nehogy meglepetés érjen.

A Warzone 2-ben most a vonatok szedik áldozataikat.

Igen, tudjuk jól, hogy a Warzone 2-t jelenleg igen komoly problémák is sújtják, mint az indokolatlan kitiltás vagy a folyamatos akadás, fagyás, FPS-csökkenés. A Warzone 2 DMZ módjában például olyan hiba van, ami miatt végtelen pénzt lehet gyűjteni, miközben az Ultimate Perks nem működött megfelelően (utóbbit megoldották).

Még furcsább, hogy a Warzone 2 pályáján körbe-körbe közlekedő vonat most ismét furcsán viselkedik. Korábban legyőzhetetlenséget adott, ám most pont az ellenkezőjét teszi: váratlanul megöli a játékosokat. A Redditen xPureHavoc figyelmeztette a játékosokat, hogy a vonat hajlamos megölni, ha megpróbálunk leugrani róla.

Another day, another bug from CODWarzone

 

A kommentekből az derül ki, hogy ezen a hibán már senki meg sem lepődik. Annyi hiba van már, hogy sokan csalódottak, a fejlesztők pedig valószínűleg lassan tudnak dolgozni a javításokon. Éppen ezért lehet, hogy az említett hiba is sokáig velünk lehet még. Vigyázzatok magatokra!

Egyébként, ha érdekelnek a jó fegyverek a játékban, íme:

A statisztika nem hazudik – Jelenleg ez a Warzone 2.0 öt legjobb fegyvere

 

×