Meglepő adatokat sikerült mérni.

A Black Ops Cold War és Vanguard fegyverei bekerültek az eredeti Warzone kliensbe, az újban azonban nem kaptak teret. Nem véletlenül, a Call of Duty fejlesztői teljesen friss érát akartak kezdeni 2022-ben. Ennek köszönhetően csak a Modern Warfare II és a soron következő címek repertoárját használhatjuk a Warzone 2.0-ban. A fejlesztők a battle royale kliens novemberi érkezésekor igazítottak a fegyvereken, ám a felhasználók gyanút fogtak.

Sokan már az első napokban arra gyanakodtak, hogy a fegyverek egy része teljesen máshogy viselkedik a két módban. Míg korábban már a MW/BOCW/Vanguard adatokból ki lehetett indulni, addig a MW II esetében fals eredmények érkeztek. Éppen ezért lehet különös, hogy a nagyobb Call of Duty tartalomgyártók csak most kezdtek el foglalkozni a témával.

Akár 40%-os eltérés is lehet sebzésben?!

A Call of Duty statisztikák legnagyobb ismerője, TrueGameData publikált pár órával ezelőtt egy videót. Ebben a Warzone 2 és Modern Warfare II fegyvereit eresztette egymásnak. A tesztek felemás eredménnyel végződtek, egy fegyver pedig ki is emelkedett a többi közül. A TAQ-56, 556 Icarus, VEL 46 esetében nem igazán beszélhetünk eltérésről. M4 esetében már felettébb fura adatokat sikerült mérni, az X12 pedig 40%-kal többet sebez Warzone 2-ben, mint a fizetős címben. Az elkövetkezendő napok az újabb tesztekről fognak majd szólni, remélhetőleg a fejlesztők orvosolják majd az ilyen jellegű problémákat is a Season 2 startjakor. Nagy eséllyel inkább hibáról lehet szó, mintsem tudatos döntésről.

Borító: YT

Így nyerj meg magabiztosan minden meccset a Warzone 2 “új” Gulagjában

×