A PPKE Pszichológiai Intézetének Médiapszichológia Kutatócsapata a segítséged szeretné kérni abban, hogy átfogó képet alkothassunk arról, hogyan lehet maximalizálni a játékélményt.

Bizonyára te is észrevetted már, hogy kis hazánkban is egyre több kutatás indul a gaming világról, illetve a játékosok szokásairól. Most a GameStar szúrta ki, hogy PPKE Pszichológiai Intézetének Médiapszichológia Kutatócsapata arra kíváncsi, hogy milyen körülmények kellenek ahhoz, hogy tökéletes legyen a csapatjáték?

Te mit teszel azért, hogy tényleg élvezni tudd a csapatjátékot?

És tényleg! Talán a legkevesebbet arról beszélünk a játékok kapcsán, hogy milyen külső vagy technikai körülmények kellenek ahhoz, hogy zavartalan legyen a játékélmény. Legyen a csendes környezet, a megfelelő hőmérséklet, a megfelelő csapattársak, vagy a jó perifériák. A játék, főleg csapatban összetett dolog.

Ha minden igaz, a kutatók szeretnének egy olyan programot létrehozni, ami segít a csapatjátékban, különösen ha valaki kezdő. Ehhez persze alapos kutatás kell, így most segíthetsz nekik egy 15-20 perces kérdőív kitöltésével.

„Ha elmúltál 14 éves, akkor arra szeretnénk kérni, hogy tapasztalt játékosként oszd meg velünk azokat a tippeket, amelyek neked sokat segítenek abban, hogy a legtöbbet ki tudd hozni a játékidődből. A kutatás során az első alkalommal egy rövid kérdőív kitöltése mellett pár mondat leírását szeretnénk kérni. Ez összesen kb. 15–20 percet vesz igénybe. Ha úgy érzed, most nincs időd vagy kedved hozzá, nyugodtan térj vissza a kérdőívhez később” – írják a kutatók.

Második alkalommal, egy hónappal később ugyancsak egy online kérdőív kitöltésére kérnénk téged, amely csupán 5-10 perc lenne. Ha mindkét kérdőívet kitöltöd, részt vehetsz a nyereményjátékunkban, amely során komoly összegű vásárlási utalványokat nyerhetsz.

  • 1 x 100 000 Ft értékű Media Markt vásárlási utalvány
  • 1 x 50 000 Ft értékű Media Markt vásárlási utalvány
  • 5 x 10 000 Ft értékű Media Markt vásárlási utalvány

A kérdőívet itt tudod kitölteni.

Ezt láttad már?

Ezzel a 28 kult-klasszikus videojátékkal teljesen INGYEN játszhatsz

 

×