Hétköznapi tündérmesébe csöppent egy fiatal mozis dolgozó Amerikában: annyira lenyűgözte az idei Oscar házigazdáját, hogy az meghívta a show-ra.

Bármilyen jelentéktelen is legyen, minden munkát érdemes a lehető legjobb tudás szerint végezni, mert nem tudni, hogy az emberre mikor mosolyog rá a szerencse. Egy hétköznapi srác a mozibüfé pattogatott kukorica-pultjából mehet egyenesen az Oscar-díj átadóra, miután

levajazta, nem csak a közepes vödröt, hanem az idei gála házigazdáját, Jimmy Kimmel-t is.

A hétköznapi tündérmesét a Hetediksor.hu vette észre. Egyszer volt, hol nem volt, egy Oscar nevű srác moziba ment a Texas államban lévő Corpus Christiben, és a büfében olyat látott, amit eddig még soha:

 

A pultban álló srác koktélkeverőket megszégyenítő ügyességgel bánik a kukoricával, amit több rétegben megvajaz a vendégeknek, de ahelyett, hogy csak rázogatná a vödröt, dobálja, az ujja hegyén pörgeti és villámgyorsan kínálja. Ez nem csak látványos, hanem praktikus is, hiszen a lágy vaj sokkal jobban eloszlik a vödörbe halmozott kukoricán, így az egész adag finom marad, ahelyett, hogy a teteje tocsogna, a felétől meg már fojtogatná a nézőt.

Forrás: Know Your Meme

Nem egy olyan meló, amit éveken át szívvel-lélekkel csinál az ember, viszont neki mégis sikerült a legtöbbet kihozni belőle. Nem véletlen, hogy a „Popcorn Guy” sokmilliós nézettséget hozott a TikTok-on, és gyakorlatilag nevezetesség lett Corpus Christiben. A jelenségre felkapták a fejüket a Jimmy Kimmel Live! szerkesztői is, és mivel egy Oscar vette fel az eredeti videót, a műsorvezető meg az idei Oscar házigazdája lesz, a mozis dolgozót, becsületes nevén Jason Grosboll-t élő egyenes adásban hívta meg a gálára:

 

Jason a műholdas kapcsolásban elárulta, hogy kb. tíz évvel ezelőtt kezdte el gyakorolni a trükköt, amit egy ideje már teljesen biztos kézzel hajt végre. Próbálkozott korábban üdítőkkel is, de abból „mindig nagy rumli lett”, szóval maradt a popcornnál. Oscar nem gondolta volna, hogy mire kijön az Avatarról, a büfében készült videója elhozza a világhírt a Popcorn Guynak. Szép munka!

A film egyébként így fog folytatódni:

Észvesztő ötlettel bővül az Avatar világa: a gonosz na’vik PIROSAK

 

×