Újabb na’vi törzset ismerhetünk meg az Avatar 3-ban, és ezek a kis ördögök letörlik majd az elégedett vigyort mindenki arcáról.

Az e hétvégén a kétmilliárd dolláros bevétel közelébe is eljutó Avatar 2 története után Pandora törzsei nem várt fordulóponthoz érnek. Az egyik, újonnan megjelenő kolónia szándékai már messze nem annyira tiszták és jóhiszeműek, mint az eddig megismert na’viké, és ez – jájj! – a színükön is meglátszik. Ha bőrszínről van szó, akkor ebből még baj is lehet.

Forrás: 20th Century Studios

James Cameron rendező szerintünk nem meri meglépni azt, hogy az Avatar 3-ban először fellépő gonosz pandoraiak nem egyen kék bőrrel, hanem pirosban fognak pompázni – vélhetően csak az öltözéküket és a testfestésüket fogja uralni a szín. Az ún. „tűz na’vikról”, avagy „a hamu népéről” a francia 20 Minutesnek adott interjúban beszélt – vette észre a Gamestar.

 

Az interjúból kiderült, hogy a filmes rendesen felrúgja az Avatar eddigi sémáit. Nem csak velejéig gonosz emberek és tiszta lelkű na’vik fognak összecsapni, hanem gondok támadnak utóbbiak egyik törzsével is. Az elnevezésük alapján nyilván vulkanikus környezetben, vagy mélyen a pandorai földkéreg alatt élő hamu népéről egyelőre semmi mást nem tudni, azon kívül, hogy az Avatar 3-ban az erdei omaticayák és a vízi metkayinák után az ő világukat ismerjük meg.

De vélhetően senkit sem várnak tárt karokkal, sőt!

A harmadik felvonás várhatóan Avatar: The Seed Bearer (kb.: Avatar: A Maghordozó) címmel fog megjelenni, 2024 decemberében. A jelenleg futó Avatar: A víz útja közel 1,5 milliárdos bevétellel vág neki a harmadik mozis hétvégéjének, ami – lévén alig csökken iránta az érdeklődés – már kétmilliárd dollárig lőheti a mozit.

Ez alatt egyébként komoly bajban lenne a rendező, és el sem kezdett volna dumálni a folytatásról:

A pénz kútja: egymilliárd dollár felett is bukás az Avatar 2

 

×