Ezúttal kevésbé a sorozatokra, inkább két sztárparádés filmre érdemes odafigyelni: az egyik a torkodon akad, a másik „szemtelen”.

Nagyon izgalmas pár nap következik a Disney+-on, ahol a mai naptól egymás lábát tapossák az Oscar-díjas és -jelölt sztárok. Lesz ádáz élet-halál harcba fulladó vacsoraparti és nagy díjvárományos történelmi komédia is. De előbb nézzük a folytatásokat!

Willow 1.évad 7. epizód (január 4.)

A ’80-as évek kedvenc törpe varázslója, Willow (Warwick Davis) hosszú, nyugodalmas évek után kénytelen visszaállni a harcvonalba, hogy megmentse országa sokáig rejtegetett, de lelepleződött örökösét.

 

A nemzet aranya: A történelem peremén 1. évad 5. epizód (január 4.)

Nicolas Cage nincs, mert a helyét egy fiatal latin szépség vette át. Jess Valenzuela (Lisette Olivera) egy rejtélyes idegentől kapott nyom után loholva próbálja megtalálni a történelem egyik legféltettebb kincsét.

 

Star Wars: A rossz osztag 2. évad 1-2. epizód (január 4.)

Az animációs kaland dupla résszel kezdi meg a menetelést. Ez a Csillagok háborúja-franchise ötödik kánon animációs sorozata, ami közvetlenül A klónok háborúja után veszi fel a történet fonalát.

 

American Horror Story: NYC 11. évad 8. epizód (január 4.)

Az antológia sorozat új évada az 1980-as években, New York-ban játszódik, ami kombinálja a korszakra jellemző sorozatgyilkosságok és az AIDS összeesküvés-elméletek témáját. Meleg férfiak halnak, új vírus jelenik meg…

 

Ezeken kívül mától új epizódokkal jelentkeznek olyan ismerősök, mint az Üdv Wrexhamben!, a Végtelen égbolt, a Francia kalamajka, a Taiwan Crime Stories és a Szerelembe hálózva. Az igazán nagy dobás azonban ez a két, szintén mától elérhető egész estés mozi lesz:

A menü

Egy fiatal pár (Anya Taylor-Joy, Nicholas Hoult) távoli szigetre utazik, hogy egy exkluzív étteremben étkezzen, ahol a séf (Ralph Fiennes) pompás menüt állít össze. Az este ugyanakkor véres és sokkoló meglepetéseket tartogat, így torkukon akadhat az élmény – nekik és a többi rejtélyes vendégnek is.

 

Amszterdam

Három barát – Burt, az orvos (Christian Bale), Valerie, a nővér (Margot Robbie) és Harold, az ügyvéd (John David Washington) – az első világégés alatt találkoznak, majd a háború után Amszterdamban élnek bohém életet, és idővel elsodródnak egymástól. Az 1930-as években újra találkoznak New Yorkban, de gyilkosságok történnek a környezetükben, és ők válnak gyanúsítottá. Hozzálátnak, hogy tisztázzák magukat, miután egyikük üvegszeme rosszkor marad rossz helyen.

Forrás: Fórum Hungary

David O. Russell történelmi fekete komédiájában döbbenetes a sztárparádé: a három A-listás főszereplő mellett olyan arcok jelennek meg a filmben, mint Rami Malek, Chris Rock, Zoe Saldaña, Anya Taylor-Joy, Michael Shannon, Taylor Swift, Timothy Olyphant, Alessandro Nivola, Matthias Schoenaerts, Andrea Riseborough, Mike Myers és Robert De Niro.

 

A Netflix is jól beröffenti az évet:

Brutális évnyitás – Íme az összes film és sorozat, ami januárban jön a Netflixre

 

×