Idén kemény verseny alakulhat ki a legnagyobb címek között, de már most kitűnik közülük a WB Games varázsvilágos óriása.

A Hogwarts Legacy-nak olyan mezőnyben kell versenyeznie az Év Játéka címért és az eladási listák első helyéért, amiben ott lesz rajta kívül a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, a Resident Evil 4, a Starfield, a Diablo 4 vagy például a Star Wars Jedi: Survivor is.

Már most elég jól áll, pedig csak bő egy hónap múlva jelenik meg, és akkor se minden platformra.

A Harry Potter világában – de a filmek eseményei előtt bő száz évvel – játszódó game a világ legnagyobb webáruházában, az Amazonon vezeti a PlayStation 5-ös játékok eladási listáját – szúrta ki a Comic Book.

Forrás: WB Games

A Hogwarts Legacy előrendelései ezzel olyan már megjelent sikereket előznek, mint a Sonic Frontiers, az Elden Ring és a Marvel’s Midnight Suns, pedig viszonylag drága darab (80 dollárba kerül). Amúgy nem áll rosszul a többi platform listáin sem: Xbox Series X-re a 4. legkeresettebb cím, és bár a világpremiernél jóval később jelenik meg PS4-re, ott a hatodik helyen áll.

A játék jó eséllyel első lesz, de minimum a top5 bestseller közé várható 2023-ban. Ezt a pozíciót erősítheti az is, hogy idén nem lesz új Call of Duty megjelenés, ami rendre verni szokta a teljes videojátékos mezőnyt.

A Hogwarts Legacyt minden platformra előrendelheted nálunk, a Leet Shopban. Február 10-én jelenik meg újgenerációs konzolokra és PC-re, míg a PS4-esek és Xbox One-osok április 4-én, a Nintendo Switchesek pedig várhatóan július 25-én kezdhetnek játszani vele.

De nem minden kompromisszum nélkül:

Nem lehet csak úgy gyilkolászni a Hogwarts Legacy-ban!

 

×