2023. január 11-től megszűnik a Cinema City egyik online mozijegyvásárlási szolgáltatása, de már készül az új rendszer.

Abban mindenki biztos lehet, hogy 2023-ban érdemes lesz moziba menni, hiszen rengeteg friss produkciót kapunk majd. Azok viszont, akik eddig a Simple applikációban vettek jegyet a vetítésekre, mást módszer kell keressenek – írja az IGN.

2023. január 11-től megszűnik a Simple mozijegyvásárlás, de a Cinema City saját applikációval készül.

„Ezúton tájékoztatunk Benneteket, hogy 2023. január 11. napjától megszűnik a Cinema City mozijegyvásárlási szolgáltatásunk. Ebből eredően 2023. január 10. 23:59 után nem lehetséges a Simple alkalmazásban a Cinema City hálózatának a mozijaiba szóló mozijegyet vásárolni. Azonban az ezen időpont előtt megvásárolt, de 2023. január 10. 23:59 utáni időpontra szóló mozijegyek felhasználhatók, ezen mozijegyek a Simple appban érvényesek, elérhetők maradnak és azokat a Cinema City elfogadja. Az ezzel kapcsolatos módosítások hamarosan megjelennek a Simple Általános Felhasználási Feltételeiben is” – írta a Simple egy hivatalos értesítésében.

Ennek oka az, hogy a Cinema City és a Simple szerződése lejárt, és nem is hosszabbítják meg. Éppen ezért a Simple IMAX például új nevet kap majd. A Cinema City most saját online jegyvásárlós applikációt fejleszt.

Ezt láttad már?

Történelmi rekordot ért el Elon Musk: Soha senki nem bukott még ennyit

 

×