Olyan friss hibák jelentek meg a GTA Online-ban, amivel a hackerek bárki játékát ki tudják crashelni, még akkor is, ha valaki single-ben játszik.

Azok, akik rendszeresen játszanak GTA Online-t, valószínűleg gyakran találkoztak már csalókkal, akik emberfeletti képességek birtokában teszik tönkre az élményt. Sajnos most a hackerek képesek ennél tovább menni és elérni azt, hogy egyáltalán ne játszhassunk.

Exploit miatt az egész játékból képesek lehetnek kidobni minket a csalók.

Egy Rockstar játékokkal foglalkozó ismert Twitter felhasználó nemrég arra figyelmeztette a játékosokat, hogy a GTA Online PC-s verziójában friss hibák bukkantak fel. Ezek sajnos olyan biztonsági rések, melyek segítségével a hackerek képesek elérni, hogy valaki játéka összeomoljon a gépen. Még akkor is képesek elérni távolról, hogy kilépjen nekünk a játék, ha csak single-player módban játszunk.

Sajnos ez nehéz helyzet lehet azok számára, akik szeretnek GTA Online-t játszani. Most mindenkinek azt tanácsolják, hogy aki teheti, a játék közben futtasson a gépen tűzfalat. Bár sokan megszokhatták már a csalókat, ez a hiba most a hackerek miatt azt jelentheti, hogy nem is tudunk játszani, és a game folyton kidob, leáll.

 

Sajnos úgy tűnik, hogy a dolog már sok játékossal megtörtént. A kommentekben többen számoltak be arról, hogy a játék véletlenszerűen leáll, kidobta őket stb. A Rockstar Games egyébként tisztában van a problémával, de nem lehet tudni, hogy mikor érkezik a javítás.

Ezt láttad már?

Egy battle royale játék eléggé beelőzte a GTA franchise-t

 

×