Igazán exkluzív ajándékkal lepték meg őket.

A TheVR és a Lego kapcsolatát egyik rajongónak sem kell már bemutatni. Hosszú évek hagyomány, hogy az év utolsó napjaiban egy hosszú stream keretein belül több szettet is összeépítenek a fiúk. Tavaly sem volt ez másképp, egészen kora reggelig tartott a móka.

Az ajándék szett

Úgy tűnik azonban, hogy 2023-ban nem kell sokat várnunk a következő építős tartalomra. Pár órával ezelőtt egy izgalmas bejegyzés került ki a TheVR Facebook oldalára. A streamnézők már kiszúrhatták decemberben, hogy a négyes egy igazán különleges ajándékot kapott a VR Fórum tagjaitól. Ez nem más, mint egy teljesen egyedi, válogatott LEGO elemekből álló Horizon Thunderjaw szett.

Január harmadikán, 10 órától élőben is nyomon követhetjük az ajándék összerakását!

Az ajándék mellé egy szívhez szóló levél is tartozott. A projekt megálmodói és a VR Fórum hardcore tagjai megosztották a csapattal, hogy több mint 3 évig tartott mire minden elemet sikerült beszerezni. Mivel nem hivatalos szettről beszélünk, ezért több alkatrész külföldről érkezett, köztük igazán ritka darabok is. Sajnos a COVID is beleszólt a szervezkedésbe, ám 2022 végére minden összeállt.

Az elemek többszöri újraszámolása, a kártyák, csomagolás elkészülte után végül elindulhatott utolsó útjára a doboz. Összesen 4753 darab elemet kell majd a helyére illesztenie a TheVR csapatának. A stream tehát január harmadikán, kedden, 10:00 órakor startol majd el Twitch-en. Az adás végére teljes pompájában megelevenedhet a Horizon játék ikonikus gépszörnye.

Ezt láttad már?

Szakadunk a TheVR legjobb 2022-es pillanatain – Már a legfelkapottabb videók egyike

×