Amikor azt hinnéd, nincs már lejjebb, a németekre akkor is lehet számítani! És igen, így, hogy németül beszélnek, még röhejesebb az egész!

Nem tudni melyik volt előbb, a cápa, vagy a zombi, de mostanra mindkettő szörnyetegből, meg persze a nácikból is kihozták a maximumot a képernyőn. Nincs az a vad ötlet, amit már ne csinált volna meg valaki ezzel a trióval – eddig legalább külön-külön. Azt hittük, hogy már évekkel ezelőtt – valahol a Megalodon és a Sharknado között félúton eljött a pont, amikor tényleg nincs hová fokozni a dolgokat, a leggázabb filmes hulladékhalmok tetején sem.

Pedig de.

Na, mit csinál egy dörzsölt filmes, akinek már tényleg annyira, de annyira mindegy, és látja, hogy minden beteg poént lelőttek, mielőtt ő kamerához jutott?

Forrás: SonyPicturesHomeGSA

Tisztes iparosként nácizombicápákat okád a viharos égboltra, és igen, van köztük egy, A Legnagyobb NáciZombiCápa, ami a kannibalizmust sem veti meg, ha bepöccen. Az irdatlan dögöket persze fejlett technológiával rendelkező, világuralomra törő nácizombik fejlesztették és mindent támadnak vele, de főleg egy utasszállító repülőt, amiről nagyon kell nekik valami/valaki. Ha már csak egy előzetest nézel meg idén, EZ legyen az:

 

Böszme nagy szemétrakás, de emlékezetes, az egyszer biztos! Ahhoz képest, amilyen, nagyon régóta küzdöttek érte, hogy egyszer elkészüljön, hiszen a Filmezzünk.hu emlékszik rá, hogy már 2016-ban előkerült az ötlet, de aztán az istennek nem akart elkészülni. Vajon miért? Ne kerülgessük a forró kását, itt a Sky Sharks sztorija:

Az Antarktisz jege alatt egy csapat geológus mélytengeri náci laboratóriumra bukkan. Az épen maradt létesítményről kiderül, hogy sötét kísérleteknek adott otthont. Világuralmi terveik érdekében a nácik mutáns cápákat tenyésztettek ki, amik képesek repülni, a hátukon emberfeletti képességekkel rendelkező élőhalottakkal. Most újra felbukkantak, de vajon meg lehet őket állítani?

Erre a filmes senkiháziságra a SonyPicturesHomeGSA adott pénzt. A rendező még megérdemli, hogy elrettentésül ide írjuk a nevét – tőle ne nézz meg semmit a jövőben: MARC FEHSE. Már csak azért is érdemes megjegyezni a fickót, mert ezek után szerintünk nem hallunk róla többé.

Ha valami tényleg ijesztőre vágysz, inkább itt keresgélj:

Megijedni szabad! – A horrorjátékok LEGPARÁBB szörnyei (Videó)

 

×