A leakek ezúttal sem tévedtek.

December közepén a Sony publikálta a PlayStation Plus Extra és Premium előfizetésbe érkező címeket. Ezek még csak pár napja élesedtek, ám úgy tűnik, hogy már a januári felhozatalon sem kell sokat gondolkodnunk. Az elmúlt időszakban kifejezetten megsokasodtak a Sony konzoljaival és annak játékaival kapcsolatos szivárgások. Pár nappal ezelőtt kaptunk egy előzetes listát a leakereknek köszönhetően, ám a hivatalos bejelentésig ezeket mindig érdemes pletyka szinten kezelni. Úgy tűnik, hogy a Sony már nem akarta tovább húzni a dolgot, így hivatalosan is lerántották a leplet a játékokról.

Nézzük is, hogy milyen ingyenes PlayStation Plus címeket kapunk januárban!

 

Csütörtök délután került fel a hivatalos bejegyzés a Sony/PlayStation Twitter felületére. Igazán ütős trióval készül 2023-ra a Sony, az alábbi játékokat zsebelhetik be a PlayStation Plus felhasználók:

  • A 2019 novemberében megjelent és már-már ikonikussá vált Star Wars Jedi Fallen Order a húzócím, mely kiváló ízelítő a márciusi folytatás előtt
  • Megkapjuk a Fallout 76-ot, mely az elmúlt évek során rengeteg frissítést és fejlesztést kapott a fejlesztőktől
  • A sort pedig a Metroidból inspirálódott Axiom Verge 2 zárhatja

Úgy tűnik tehát, hogy ezúttal sem hibáztak az adatbányászok. Nem csak a főcímet, hanem a két másik játékot is tűpontosan „megjósolták”.

Akciófigyelő | Egy látványos akció-szerepjátékot ad ma ingyen az Epic

 

×