A Valve is élesítette az év végi összefoglalóját.

Decemberben rengeteg szolgáltató készít év végi összesítőket a felhasználói számára. A Spotify vezette fel a sort hónap elején. Majd később a YouTube, a Reddit vagy épp a Twitch is átfogó elemzést készített az elmúlt évünkről. Kedvenc előadók, legtöbbet nézett streamerek, gyakran böngészett subredditek…szinte mindent lefednek ezek az évértékelők. Szerencsére az óriáscégeket sem kell félteni ilyen téren, legutóbb épp a Sony élesítette az online felületét.

Ezúttal ismét egy igazi nagyágyú indította el a dedikált weboldalát. A cég pedig nem más, mint a Valve, a középpontban pedig természetesen a Steam és a játékok állnak. Ha valaki számítógépen játszik, akkor gyakorlatilag kikerülhetetlen számára ez a program, így igazán átfogó képet kaphatunk az évünkről.

Nézzük is, hogy milyen módon tekintheted meg a saját statisztikáidat!

 

Szerencsére itt sem kell bonyolult lépésekre számítani. A folyamat a következő:

A weboldalon megtaláljuk a legtöbbet játszott címeinket, a hónapokra lebontott adatokkal megspékelve. Sőt, a Valve még azt is megmutatja, hogy mely stílusok álltak a legközelebb a szívünkhöz a 2022-es év során. A Share / Megosztás gombra kattintva, melyet a weboldal tetején és alján is megtalálunk a fenti képhez hasonló, összesített adatokat tartalmazó képeket is generálhatunk.

Nem induló gép, villódzó kép? – 5 gyakori PC-s hibajelenség és azok megoldásai

×