Az Epic Games ennél jobb ajándékot nem is tehetett volna a gamerek karácsonyfája alá szenteste.

Nagyon úgy tűnik, hogy az Epic Games munkatársai az idei ünnepeket poszt-apokaliptikus hangulatban töltik, hiszen az elmúlt két napban négy játékot is ajándékul adtak, melyek egy atomkatasztrófa utáni világban játszódnak. ezt a szériát pedig az ünnepi ajándékozás tizedik napján sem fogják megszakítani, amikor is a téma egy koronázatlan királyát kínálják.

Az Epic Games Store szentestei ingyenes játéka ugyanis nem más, mint a Metro Last Light Redux.

Az Last Light minden túlzás nélkül a Metro-sorozat egyik legjobb darabja, ami Dmitry Glukhovsky kifejezetten rosszul sikerült Metro 2034 című könyvbéli, azaz hivatalos folytatás története helyett – nagy szerencsénkre – inkább egy alternatív szálon szövögeti tovább Artyom sokszor horrorba átcsapó világvége történetét. A Last Light bár nem olyan szabad, mint amilyen az Exodus, a még nagyrészt az orosz metró alagútjaiban játszódó cselekmény sokkal feszesebb és feszültebb, mint a folytatásé.

A kiváló játék felcsinosított verzióját INNEN LEHET INGYEN LETÖLTENI, de fontos, hogy erre csak egyetlen nap áll rendelkezésre. December 25-én, pontban 17:00-kor ugyanis egy újabb remek játék fogja váltani.

Ezt is olvasd el:

Brutális év volt – Ezek voltak 2022 legjobb sorozatai, amiket BŰN kihagyni

 

×